Abone Ol

O Ses Türkiye finalinde şampiyon Lütfiye Özipek oldu

Medyafaresi.com son dakika- Acun Ilıcalı'nın sunduğu O Ses Türkiye final gecesinde kıran kırana şampiyonluk yarışını Lütfiye Özipek kazandı. O Ses Türkiye'nin 2018 şampiyonu ise Gökhan Özoğuz'un takımından Lütfiye Özipek oldu.

O Ses Türkiye finalinde şampiyon Lütfiye Özipek oldu

O Ses Türkiye finalinde müthiş heyecan yaşandı.

Final gecesi performanslarıyla rakiplerine fark atmaya çalışan yarışmacılar içine birinciliği Lütfiye Özipek kazandı.

O Ses Türkiye 2018 şampiyonunu belirleyecek büyük final saat 20.00'da canlı yayınla başladı. 00.00'da büyük SMS oylaması sona erdi. Kazanan yarışmacı Gökhan Özoğuz'un takımından Lütfiye Özipek oldu.

O SES TÜRKİYE 2018 ŞAMPİYONU: O Ses Türkiye'nin bu seneki finalinde son 2'ye Gökhan Özoğuz'un yarışmacıları kaldı. Lütfiye Özipek ve Yener Bulut-Ümit Durak ikilisi finalde kıyasıya yarıştı. SMS oylaması saat 00.00'da sona erdi. Lütfiye Özipek, O Ses Türkiye tarihinin kazanan ilk kadın yarışmacısı oldu.

FİNAL 2. TUR SMS SONUÇLARI: O Ses Türkiye finali 2. turunda şarkılarını seslendiren 4 yarışmacı arasından en çok SMS desteğini alan Gökhan Özoğuz'un takımından Lütfiye Özipek ve Yener Bulut-Ümit Durak büyük finale kaldı. Böylelikle Gökhan Özoğuz'un yarışmacılarından biri şampiyon olmayı garantiledi.

Murat Boz'un takımından Nihat Mugil ve Hadise'nin takımından Oğulcan Bolcan ise finalin 2. turunda şampiyonluk şanslarını kaybetti.

FİNAL 1. TUR SMS SONUÇLARI: O Ses Türkiye finali 1. turunda şarkılarını seslendiren 6 yarışmacı arasından en az SMS desteğini alan 2 yarışmacı şampiyonluğa veda etti. Murat Boz'un takımından Aydan Kahraman ve Yıldız Tilbe'nin takımından Ceren Düzova bu turda şampiyonluk şansını yitirdi.

O Ses Türkiye şampiyonu Lütfiye Özipek kimdir, kaç yaşında? Lütfiye Özipek kimin takımında nereli?

Finale kalan isimler arasında Gökhan'ın takımından Lütfiye Özipek ve Yener Bulut-Ümit Durak ikilisi bulunuyor. Lütfiye Özipek, 1990 yılında Kıbrıs'ta dünyaya gelmiştir. Müzikal kariyerine çok küçük yaşta piyano çalarak başlayan Özipek, o günden beri serüvenine devam ediyor. Özipek, lise eğitimini Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde tamamlamasının ardından, önce University Of Nicosia'da caz eğitimi, ardından İngiltere'de Pop Müzik ve Söz Yazarlığı Eğitimi alarak 2013'te mezun oldu.

O Ses Türkiye'de Lütfiye, Cüneyt ve Nihat arasından finale yükselen isimler belli oldu. Lütfiye Özipek ve Nihat Mugil finale adını yazdırdı. Finale kalan isimler arasında olan Lütfiye Özipek ve Yener Bulut- Ümit Durak ikilisi Gökhan'ın takımında yer alıyor. Lütfiye Özipek, 1990 yılında Kıbrıs'ta dünyaya gelmiştir. Müzikal kariyerine çok küçük yaşta piyano çalarak başlayan Özipek, o günden beri serüvenine devam ediyor. Özipek, lise eğitimini Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde tamamlamasının ardından, önce University Of Nicosia'da caz eğitimi, ardından İngiltere'de Pop Müzik ve Söz Yazarlığı Eğitimi alarak 2013'te mezun oldu. Kıbrıs'ta verdiği konserlerinde pop, caz ve alternatif müziğe yer veren Özipek, Türkiye'de kendi söz ve bestelerinden oluşan albüm için çalışmalarını sürdürüyor.

LÜTFİYE ÖZİPEK KİMDİR?

Lütfiye Özipek, 1990 yılında Kıbrıs'ta dünyaya gelmiştir. Müzikal kariyerine çok küçük yaşta piyano çalarak başlayan Özipek, o günden beri serüvenine devam ediyor.

Özipek, lise eğitimini Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde tamamlamasının ardından, önce University Of Nicosia'da caz eğitimi, ardından İngiltere'de Pop Müzik ve Söz Yazarlığı Eğitimi alarak 2013'te mezun oldu.

Kıbrıs'ta verdiği konserlerinde pop, caz ve alternatif müziğe yer veren Özipek, Türkiye'de kendi söz ve bestelerinden oluşan albüm için çalışmalarını sürdürüyor.

Özipek, Kıbrıs'ta verdiği çeşitli konserler yanısıra vokal koçluğu yaparak, ülkede genç müzisyenlerin yetişmesine de yardımcı oluyor.