Abone Ol

O nasıl öpücük? Özdemir Erdoğan, Asuman Krause'yi görünce ne yaptı?

Yılların sanatçısı Özdemir Erdoğan, Asuman Krause'nin yanağından öyle güçlü bir şekilde öptü ki, stüdyodan 'Aaaa... Oooo...' sesleri yükseldi.

O nasıl öpücük? Özdemir Erdoğan, Asuman Krause'yi görünce ne...

Show TV'de final bölümü yayınlanan Şarkı Söylemek Lazım yarışmasında Asuman Krause şov vardı. Özgür Özberk'in koçluğunu yapan Asuman Krause, kırmızı elbibesi ve vücudunun güzelliğini sergilediği sahne performansı ile hem izleyenleri hem de jüri üyelerini etkiledi.

Televizyongazetesi'nde yer alan habere göre 4 jüri üyesinden de 9'ar puan alan Özgür-Asuman ikilisi, alkışlardan ve övgülerden bir hayli keyiflendi. Programın önceki bölümlerinde Özdemir Erdoğan'dan düşük notlar almanın moral bozukluğunu yaşayan Krause, "Yanınıza gelip sizi öpmek istiyorum. 9 vermiş nasıl öpmem ki... Tarihte görülmemiş" dedi.

Sahneden yürüyerek jürinin bulunduğu bölüme giden Asuman Krause, kısa bir öpüşme beklerken, Özdemir Erdoğan, bu fırsatı kaçırmadı.

Yılların sanatçısı Özdemir Erdoğan, Asuman Krause'nin yanağından öyle güçlü bir şekilde öptü ki, stüdyodan 'Aaaa... Oooo...' sesleri yükseldi.

Jüri üyelerinden Ayşe Özyılmazel, "Ben böyle bir öpmek görmedim" derken, Krause, "10 verseydiniz yapışır mıydık birbirimize?" diye konuştu.

İŞTE O AN



Özdemir Erdoğan, bu öpücükten sonra Asuman Krause'yi şu sözlerle övdü:

"Hayatımda bu kadar sahneye yakışan, bu kadar rahat, bu kadar hoş bir insan, sempatik ve cazip bir insan hiç görmedim. Yani çok az gördüm. Sahneye yakışıyorsun ve öyle tahmin ediyorum ki Özgür'ün başarısı biraz da senin bu pozitif enerjinden kaynaklanıyor."