Abone Ol

Tecavüze uğrayan genç kız Bağdat Caddesi dehşetini anlattı

Yaşadığı korkunç olayın etkisinden kurtulamayan ve psikolojik destek alan genç kız, soruşturma kapsamında verdiği ifadede dehşet anlarını anlattı. Moleküler genetik inceleme sonucunu bekleyen savcılık, 38 yıla kadar hapis talebiyle iddianame hazırlayacak

Tecavüze uğrayan genç kız Bağdat Caddesi dehşetini anlattı

İstanbul’un en işlek semtlerinden Kadıköy Bağdat Caddesi’ndeki tecavüz dehşetiyle ilgili soruşturma sürüyor. Mağdur üniversite öğrencisi 19 yaşındaki E.F.B.’nin ifadesini alan savcının yakın zamanda iddianameyi tamamlaması bekleniyor.

Yaşadığı korkunç olayın etkisinden kurtulamayan ve psikolojik destek alan genç kız, soruşturma kapsamında verdiği ifadede dehşet anlarını anlattı. 24 Ocak günü arkadaşlarıyla Kadıköy’de eğlendikten sonra saat 02.40 sıralarında Bostancı’ya dönen ve evinin sokağında kendisini takip eden Cengiz A.’nın tecavüzüne uğrayan E.F.B., olayın babasına sesleneceği mesafede meydana geldiğini belirtti ve şöyle devam etti:

‘BIÇAĞI DAYAYIP TEHDİT ETTİ'

“Takip edildiğimi anlayınca ‘Ne oluyor’ diyerek tepki gösterdim. Ancak bıçağı dayayıp ‘Sesini çıkarma’ dedi. Beni bir aracın arkasına götürdü. ‘Öp beni’ dedi. ‘Ne oluyor’ diyerek tepkimi devam ettirdim. ‘Seni delik deşik ederim’ diyerek beni zorla öpmeye başladı. Elindeki çakıyı gösteriyordu... Zorla evimizin bitişiğindeki apartmanın bahçesine götürdü. Kaç yaşımda olduğumu sordu 16 dedim. ‘Kaç yaşındasın doğru söyle’ dedi. Gerçek yaşımı söyledim. Genç kız, sapığın ‘Hiç biriyle beraber oldun mu?’ diye sorduğunu bir şey yapmaz diye bakire olduğunu söylediğini aktardı. Mağdur kız ifadesinde, sapığın tecavüz ettiğini, kendisini bırakması için yalvardığını anlattı. E.F.B. şöyle devam etti: "Param olup olmadığını sorunca ‘Yok’ dedim. ‘Üzerinde bulursam delik deşik ederim’ deyince 65 liramı verdim. Telefonumu istedi, verince ‘Tamam git’ diyerek beni yolladı. Eve girdiğimde ağlama sesime babam uyandı...”

MOLEKÜLER GENETİK İNCELEME

Savcılık, soruşturmada genç kız ile olay yerinden elde edilen deliller üzerinde yapılacak olan moleküler genetik inceleme sonucunu bekliyor. Raporun ulaşmasının ardından savcılığın saldırgan hakkında ‘cinsel saldırı, bıçaklı tehdit ve nitelikli yağma’ suçlarından 22.5 yıldan 38 yıla kadar hapis cezası talebiyle iddianame düzenlemesi bekleniyor.

Kaynak: Sedef Şenkal Demir / Habertürk