Abone Ol

O... Çocukları geliyor!!! Mayıs ayında vizyona girecek filmin konusu ne?

Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun üstlendiği O... Çocukları adlı film mayıs ayında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor...

O... Çocukları geliyor!!! Mayıs ayında vizyona girecek filmin konusu...

"Beynelmilel"in senaristi Sırrı Süreyya Önder'in senaryosunu yazdığı, çekimlerine bir ay önce başlanan "O... Çocukları" filmi, mayıs ayında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun üstlendiği "O.... Çocukları"nın çekimleri devam ediyor. Demet Akbağ, Özgü Namal, Sarp Apak, Altan Erkekli, İpek Tuzcuoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Mahir İpek, Gökhan Atalay gibi zengin bir oyuncu kadrosuna sahip olan filmin hayli ilginç bir öyküsü var: 12 Eylül 1980 ihtilalinden sonra siyasi suçlu olarak aranan bir karı-koca yurtdışına kaçmadan önce çocuklarını "Mehtap Anne"nin yuvasına bırakır. Onların çocuklarını bıraktığı yer aslında eski bir hayat kadını olan "Mehtap"ın bu işi bıraktıktan sonra halen hayat kadınlığını sürdürenlerin çocuklarını bıraktıkları "Emanetçi Anne" evidir... Karı-koca bir müddet sonra çocuklarını alması için bir İtalyan kızı Türkiye'ye gönderir. İtalyan kız birbirinden ilginç maceralar beklemektedir.