Abone Ol

Nuri Alço'nun eşi Burcu Sezginoğlu Ateş Püskürdü: Kına mı Yakacaksınız?

Nuri Alço’nun eşi Burcu Sezginoğlu, ‘’Boşanma’’ iddialarının ardından sosyal medya hesabı üzerinden gazetecilere sert tepki gösterdi.

Nuri Alço'nun eşi Burcu Sezginoğlu Ateş Püskürdü: Kına mı Yakacaksınız?

Yeşilçam’ın sevilen isimlerinden 70 yaşındaki ünlü oyuncu Nuri Alço'nun kendisinden 33 yaş küçük eşi Burcu Sezginoğlu Alço, haklarında çıkan boşanma iddialarına sosyal medya üzerinden çok sert tepki verdi. Haklarında çıkan dedikodulara isyan eden Burcu Alço, gazetecilere yaptığı gönderme ile şoke etti.

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde kıyılan sade bir nikahla hayatını birleştiren Nuri Alço ile Burcu Sezginoğlu Alço çiftinin sorunlar yaşadığı ve evliliklerini sonlandıracakları iddia edildi. Sosyal medyada yer alan dedikodular Sezginoğlu'na soruldu. ''Bana dangalakça gazetecilik haberleriyle gelmeyin. Adam gibi haber yapın'' diyen Burcu Sezginoğlu Alço sert açıklamalarıyla şaşırttı.

BOŞANMA İDDİALARINA INSTAGRAM'DAN CEVAP VERDİ

Yeşilçam'ın 'gazoz' sahneleri ile fenomen olan oyuncusu Nuri Alço ile 13 yıldır aşk yaşayan ve ticaretle uğraşan 37 yaşındaki Burcu Sezginoğlu Alço, kendisine mesaj yoluyla iletilen 'boşanma' dedikodularına Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla cevap verdi. Sorulan soru karşısında adeta çılgına dönen Burcu Sezginoğlu Alço açtı ağzını yumdu gözünü.

Evliliklerinde bir yılı geride bırakan Burcu Sezginoğlu Alço, Instagram'dan arka arkaya şu açıklamaları yaptı:

''Bana dangalakça gazetecilik haberleriyle gelmeyin. Elle tutulur kanıtınız olmadığı sürece bulaşmasın bize kimse. Yeter ya bir boşandıramadınız bizi. Evlenirkende evlendirememiştiniz. Bu haberlere itibar etmeyin! Ailelerimizi üzen her kimse karşısında beni bulur. Yeter, adam gibi haber yapın.''

Nuri Alço'nun eşi Burcu Sezginoğlu Ateş Püskürdü: Kına mı Yakacaksınız? - Resim: 1