Abone Ol

PKK’lı terörist Nurettin Demirtaş: Kardeşime oy verene Kürdistan'da tatlı ısmarlarım

PKK'nın yayın organı Yeni Özgür Politika gazetesinin dağda ziyaret ettiği, HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın, ağabeyi Nurettin Demirtaş, "HDP’ye ve kardeşime oy verenlere Kürdistan dağlarında tatlı ısmarlayabilirim" dedi.

Nurettin Demirtaş: Kardeşime oy verene Kürdistan'da tatlı ısmarlarım

“ŞİMDİ DAĞLARDA KEYİFLE AMED TATLILARI YAPIYORUZ”

Yeni Özgür Politika’da yer alan haberde şu ifadeler yer aldı:

“Medya Savunma Alanları’nda da seçim çalışmaları yürütülüyor. Evet, yanlış okumadınız. Nurettin Demirtaş, kardeş Demirtaş’a dağlardan dağ gibi ‘ağabey desteği’ sunuyor.

Dağda seçim tatlısı yaparken sohbet ettiğimiz Demirtaş, ‘HDP’ye ve kardeşime oy verenlere Kürdistan dağlarında tatlı ısmarlayabilirim’ diyerek, birbirinden ‘tatlı’ espriler yaparken, saraydaki diktatöre de ‘helva’ sözü verdi. Abi Demirtaş, ‘Şimdi dağlarda keyifle Amed tatlıları yapıyoruz. Bir yandan yoldaşlarımız Bakur ve Xakurkê’de olduğu gibi Bahçeli ve diktatörün işgal güçlerine gereken cevabı veriyor.

Böyle giderse, 24 Haziran’da özgürlük, eşitlik, kardeşlik ve demokrasi isteyen herkes adına diktatörün helvasını da yapacağız. Yeter ki halkların kardeşliğinden ve özgürlük taleplerimizden vazgeçmeden çalışalım. Diktatörün helvasını ya da seçim zaferi tatlısını mutlaka yiyeceğiz’ dedi.”

PKK’lı terörist Nurettin Demirtaş: Kardeşime oy verene Kürdistan'da tatlı ısmarlarım - Resim: 1

PKK’lı terörist Nurettin Demirtaş: Kardeşime oy verene Kürdistan'da tatlı ısmarlarım - Resim: 2