Abone Ol

Nur Viral Yayına Erkek Bağlanınca Heyecanlandı! O İtiraftan Sonra Açık Açık Sordu

Klinik Psikolog Esra Ezmeci, sunucu Nur Viral'in sunduğu programda gelen soruları cevaplıyor.

Nur Viral Yayına Erkek Bağlanınca Heyecanlandı! O İtiraftan Sonra Açık Açık Sordu

Yayına bir erkek bağlanınca şaşıran ikili gelen soruyla şaşırdı. İsmini vermek istemeyen kişinin açıklaması sonrası Viral "Neden cinsel beraberliğiniz yoktu?" diyerek detayları öğrenmeye çalıştı.

Nur Viral'le Hayatta Her şey Var programında yer alan klinik psikolog Esra Ezmeci ve Nur Viral beraber gelen sorulara yanıt veriyor.

İkilinin programına bir erkek katıldı. Erkeğin sesini duyan Viral heyecanlanarak "Uzun zaman sonra programımızda yer alan nadir beylerden biri."

İsmini vermek istemeyen kişi eşini bir kere aldattığını ve uzun zamandır eşiyle cinsel ilişkiye girmediğini itiraf etti.

NUR VİRAL DAYANAMADI

Telefonla bağlanan kişi "Eşimle 20 senedir evliiym 3. çocuğumuz oldu, 4 yıldır eşimle beraberliğimiz olmadı affınıza sığınarak bir hata ettim ama bunu isteyerek değil de sinirle nasılsa ettim. Bunu öğrendi. Sen yolladın beni benim hatam dedim" deyince Nur Viral dayanamadı ve "Neden cinsel beraberliğiniz yoktu?"

Seyirci ise buna yanıt olarak "Bir sorunu yok ben çocuk olunca ben koltukta yattım."

Viral "Ben bir erkeğe hep sormak isterdim" diyerek "Çocuğunu eşiniz emzirirken siz orada yatarken aslında eşiniz sizi dış dünyaya kendi elleriyle mi itti?" diyerek şok etti.

Nur Viral daha sonra adama aldattığı kadını nerede bulduğu konusunda ısrarlı sorular sordu ama telefondaki kişi "Tek gecelikti tanımıyordum" diyerek detay vermedi.