Abone Ol

No:309 yeni bölüm öncesi yayınladığı 6. bölüm fragmanıyla şoke etti!

Fox TV ekranlarının herkes tarafından sevilerek izlenen dizisi No: 309 bu hafta yine bomba gibi bir bölümle geliyor. İşte, No: 309 6. bölüm fragmanı sizlerle...

No:309 yeni bölüm öncesi yayınladığı 6. bölüm fragmanıyla şoke etti!

Fox Tv ekranlarının herkes tarafından beğenisini kazanan yepyeni dizisi No: 309 6. bölüm fragmanıyla herkesi şoke edecek. Dizinin yeni bölümünde birbirinden ilginç anlar yaşanacak. Lale ve Onur'un ayrılması üzerine iki ailenin yaptığı planlar tutacak mı? İşte, No: 309 6. yeni bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte...

NO: 309 DİZİSİNİN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK

No:309 6. bölümde; Lale’nin Onur’u terk etmesi iki aileyi de harekete geçirir. Lale ve Onur’u tekrar bir araya getirmek için plan yaparlar. Birbirlerinden habersiz şekilde aynı yere giden Onur ve Lale karşılaşınca şok olurlar ve birlikte vakit geçirmek zorunda kalırlar. Herkesten uzakta geçirdikleri bugün onları tekrar bir araya getirebilecek midir?

Pelinsu’nun, Onur ve Lale’nin nişanına gelmesi iki aileyi de şok eder. Onur bir yandan Pelinsu’ya durumu izah etmenin yollarını ararken bir yandan da Lale ve ailesiyle arasını iyi tutmaya çalışır. Bu arada İsmet evlilik hazırlıklarını iyice hızlandırır. Onur’un Japonlarla yaptığı iş yemeğine Lale de katılır. Lale ve Onur’un yakınlaşmaları, Betül’ü bunu tersine çevirmek için plan yapmaya iter. Erol ve Filiz de bu planın işlemesinde yardımcı olacaktır.

Sözleşme sonrasında aniden gelen gazeteciler Onur’un Lale’den yine şüphelenmesine ve aralarının iyice açılmasına sebep olur. Tüm gazete manşetleri ikiliden bahsetmeye başlar. Bu haberleri Pelinsu da görür.. Yıldız ve Fikret evlilik olayının bir an önce gerçekleşmesi için İsmet’i devreye sokarlar. İsmet Songül’ü arayıp istemeye geleceklerini söyler.. Bunu duyan Betül yine sinsi planlarına başlar..

İşte 6. bölğm fragmanı...

Hürriyet