Abone Ol

TFF Başkanı Nihat Özdemir: Neymiş, Ligi Dizayn Ediyormuşuz

TFF Başkanı Nihat Özdemir beIN SPORTS'a önemli açıklamalarda bulundu. Sezon başından beri tartışılan VAR sistemi hakkında ''En iyi VAR sistemine sahibiz'' dedi.

TFF Başkanı Nihat Özdemir: Neymiş, Ligi Dizayn Ediyormuşuz

beIN SPORTS'a konuşan TFF Başkanı Nihat Özdemir, VAR sistemi, ''lig dizayn ediliyor iddiası'', Şampiyonlar Ligi Finali, Tuzlaspor'un şike başvurusu ve seyircili maçların ne zaman oynanmaya başlayacağına dair açıklamalarda bulundu.

''En İyi VAR Sistemi Bizde''

''En iyi VAR Sistemine sahibiz, en iyi teknik kapasiteli VAR sistemi bizde. İnsan işin içinde olunca hata olabilir. Burada kasıt aramamak lazım. Neymiş, ligi dizayn ediyormuşuz. Biz bu ligi ancak bu hakemlerle tamamlayabiliriz.''

Seyircili Maçlar Ne Zaman Oynanacak?

''Nisan 1'e kadar seyircili oynatmak gibi bir şansımız yok. Aşılama devam ediyor, yeni aşılar gelmekte. 1 Nisan itibarıyla Sağlık Bakanlığı ile de oturup değerlendirme yapacağız. Şampiyonlar Ligi finalini belli bir seyirci sayısıyla oynatmak istiyoruz. Bu konuda da UEFA ve Sağlık Bakanlığıyla görüşmelerimiz sürüyor.''

Tuzlaspor'un şikayeti hakkında Özdemir:

''Her kulüp her yere başvurabilir. Kimsenin elini kolunu tutacak değiliz. UEFA'ya, FIFA'ya her yere gidebilirler. Görüşleri bence doğru değil ama hukukun önünü kesemeyiz.'' dedi.