Abone Ol

Nihat Hatipoğlu: Otelimde asla içki satılmadı

Kızların bira içmesini anormal bir durum gibi yansıtan ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, bazı haber sitelerinde kendi oteliyle ilgili yer alan iddialar üzerine sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu

Nihat Hatipoğlu: Otelimde asla içki satılmadı

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu bazı haber sitelerinde yer alan "otelinde içki satılıyor" iddiasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu, "Bu otel açıldığı günden bu yana, buraya içki, bira gibi alkollü içecekler girmedi. Aklınızca benden intikam aldınız" diyerek geçtiğimiz günlerde bira içen genç kızlarla ilgili açıklamasını hatırlattı.

Nihat Hatipoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sultanahmet'te ailemize ait butik bir otel var. Bu otel açıldığı günden bu yana, buraya içki, bira gibi alkollü içecekler girmedi. Satılmadı. Servis edilmedi. Dışardan getirilmesine müsaade edilmedi. Alkolsüz konseptiyle bilinen bir işletmedir. Evlenme cüzdansız müşteri alınmadı.

Nihat Hatipoğlu: Otelimde asla içki satılmadı - Resim: 1

Buna rağmen dün bütün gün burada içki verildiği gibi alçakça, onursuzca, rezilce bir sahte haber yapıldı. Başka otellerden alınan görüntüler buraya ait gibi sunuldu. Bilinen bazı haber siteleri de utanmadan bu yalana ortak oldular. Yazıklar olsun. Hiç mi utanmadınız?

Nihat Hatipoğlu: Otelimde asla içki satılmadı - Resim: 2