Abone Ol

Nicolas Cage kobra yılanlarının saldırısına uğradığını açıkladı!

Dünyaca ünlü oyuncu Nicolas Cage, iki kral kobrası saldırısına uğradı. Cage, sahibi olduğu yılanlar ile ilgili, "Sırtlarını göstererek beni hipnotize etmeye ve daha sonra bana saldırmaya çalışıyorlardı" dedi.

Nicolas Cage kobra yılanlarının saldırısına uğradığını açıkladı!

40'dan fazla filmde rol alan Amerikalı oyuncu Nicolas Cage, sahibi olduğu iki kral kobranın kendini öldürmeye çalıştığını söyledi. Yıldız oyuncu kobralarının kendisini yalnızca öldürmeye çalışmadığını, aynı zamanda oyunculuğunu etkilediğini de söyledi.

New York Times'a konuşan oyuncu "İki tane kral kobram vardı ve mutlu değillerdi. Sırtlarını göstererek beni hipnotize etmeye ve daha sonra bana saldırmaya çalışıyorlardı" dedi.

Cage, katıldığı Late Show with David Letterman'da yaşadığı mahalle kobralara sahip olmasından pek hoşlanmadığı için onları daha sonra bir hayvanat bahçesine verdiğini açıkladığını da röportajdaki sözlerine ekledi.

Kobraların oyunculuğunu etkileyip etkilemediği sorusuna ise Cage şu yanıtı verdi:

"Kobralar mı, kesinlikle. Yan yana yürüdükleri kişiyi hipnotize etmeye çalışırlar. Ghost Rider: Spirit of Vengeance'da oynadığım karakter de saldırı düzenlemeden önce bunu yapıyordu. Hayvanlar ilham alabileceğiniz eğlenceli varlıklar. Aslında dili sürekli hızlı bir şekilde dışarı çıkan Joker karakterini canlandırırken Heath Ledger'ın sürüngelere ait hareketler yaptığını düşünüyorum."

Uzun ve çeşitli konular içeren röportajında Cage, kedisinin buzdolabında duran mantarları yemek için sürekli çabaladığından da bahsetti. Cage "Onları çok seviyordu. Ben de daha sonra 'sanırım bunu yapacağım' dedim. Bu çok huzur veren ve güzel bir deneyimdi. Ancak mantarları daha sonra attım" dedi.