Abone Ol

Netflix'te Mart ayında mutlaka izlemeniz gereken diziler

Bir çok yeni projesini kullanıcılarına sunan Netflix'te Mart 2019 döneminde izlenebilecek diziler hangileri? İşte 5 önemli alternatif...

Netflix'te Mart ayında mutlaka izlemeniz gereken diziler

Son zamanlarda ABD dışındaki yapımlarına da ağırlık veren Netflix, kullanıcılarına izlemeleri için bir çok farklı alternatif sunuyor.

İşte Netflix Mart 2019 izlenebilecek 5 dizi...

1- The Umbrella Academy

Gerard Way'in ödüllü çizgi romanından uyarlanan The Umbrella Academy dizisinin kadrosunda Ellen Page, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, David Castañeda, Aidan Gallagher, Cameron Britton ve Mary J. Blige yer alıyor.

Steve Blackman tarafından hayata geçirilen The Umbrella Academy dizisi, süper kahraman dizilerinin farklı bir yorumlaması olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor.

The Umbrella Academy dizisinde, babalarının ölümüyle yeniden bir araya gelen sıra dışı yeteneklere sahip kardeşler, şaşırtıcı aile sırlarını ve insanlığı bekleyen yakın bir tehdidi açığa çıkarıyor.

10 bölümlük ilk sezonuyla Netflix'te yayınlanan The Umbrella Academy, Mart 2019'da fantastik türü sevenler için güzel bir alternatif olabilir.

2- The Order

Başrollerini Ginger Snaps ile tanınan Katharine Isabelle, Jake Manley, Sarah Grey, Sam Trammell ve Max Martini gibi isimlerin paylaştığı The Order dizisi fantastik ve korku türlerini bir araya getiriyor.

The Order dizisi; gizli bir topluluk olan The Order'a katılan Jack Morton isimli bir üniversite öğrencisi üzerine kurulu bir hikayeyi ele alıyor. Jack büyü, canavarlar ve entrika dolu dünyada derine indikçe karanlık aile sırlarını, kurt adamlar arasındaki savaşı ve karanlık sanatları keşfediyor.

Fantastik ve korku türlerini bir araya getiren The Order dizisi, 10 bölümlük ilk sezonuyla 7 Mart 2019 tarihinden itibaren Netflix'te olacak.

3- Love, Death & Robots

Netflix’in, Tim Miller ve David Fincher imzalı ilk animasyon antoloji dizisi Love, Death & Robots bir ilk olmanın yanında bilim kurgu, fantastik film, korku ve komedi türlerini kapsayan kısa öykülerden oluşuyor.

Netflix’in yetişkinlere hitâp eden animasyon türündeki dizisi Love, Death & Robots; bilimkurgu, fantezi, korku ve komedi türlerini kapsayan 18 anime hikâyeden oluşuyor. 5-15 dakikalık bu 18 hikâyenin her biri farklı bir konuyu mercek altına alıyor.

Tim Miller’ın rüya projesi olarak tanımladığı Love, Death & Robots dizisi 15 Mart'ta Netflix’te yayınlanacak.

Love, Death & Robots, Netflix Mart 2019’da izlemek için güzel bir tercih olabilir.

4- The OA

Brit Marling ve Zal Batmanglij tarafından yaratılan ve 2016’da yayın hayatına başlayan Netflix'in bilimkurgu dizisi The OA 3 yıl aradan sonra 2. sezonuyla Netflix'e geri dönüyor.

İlk sezonu 16 bölüm süren The OA dizisi, yedi sene önce kaybolduğunda gözleri görmeyen, kör bir kadın olan Prairie Johnson'ın, yıllar sonra gözleri düzelmiş bir şekilde ortaya çıkışının gizemli hikayesini anlatıyordu.

The OA 2. sezonda, sırra kadem basan Michelle Vu’yu bulma görevini üstlenen özel dedektif Karim Washington ile karşılacağız. Karim, Michelle’in akıbeti ve başka çocukların da kaybolmasıyla bağlantılı Nob Hill’deki bir evle ilgili gizemi çözmeye çalışırken yolu OA ile kesişiyor.

Bu esnada, diğer boyutta, OA’in hikayesini ve anlattığı akıl almaz gerçekliklerin arkasında yatanları anlamak üzere BBA, Angie ve çocuklar bir maceraya atılıyor.2. sezonu 8 bölümden oluşan The OA dizisi için heyecan şimdiden dorukta...

The OA 2. sezonuyla 22 Mart Cuma günü Netflix'te olacak.

5- Osmosis

Netflix'in, ikinci Fransız yapımı olan Osmosis uzun bir süredir bekleniyordu.

Bilimkurgu türünde olacak olan Osmosis dizisi yakın gelecekte geçecek. İlk sezonu 8 bölüm olarak yayınlanacak olan dizi 29 Mart'ta Netflix platformunda yerini alacak.

Osmosis dizisinin konusu ise şöyle; Gerçek aşkı bulma konusunda oldukça iyi işe yarayan Osmosis isimli uygulama, aynı zamanda bunu yaparken insan beyninin derinine inerek onların en derin sırlarını da öğrenmektedir.

Osmosis Netflix Mart 2019’da izlemek için harika bir seçim olabilir.