Abone Ol

Netflix'te Dark'ın 3. Sezonu ne zaman başlıyor?

Baran bo Odar ve Jantje Friese tarafından yaratılan bilim kurgu ve gerilim türündeki Alman internet dizisi Dark'ın 3. sezon yayın tarihi Netflix tarafından duyuruldu. Peki Dark 3. sezon ne zaman yayınlanacak? İşte Dark dizisinin oyuncuları ve konusu.

Netflix'te Dark'ın 3. Sezonu ne zaman başlıyor?

Dark 3. sezon ne zaman yayınlanacak? sorusu diziseverler tarafından büyük bir ilgiyle araştırılmaya başlandı. Almanca olan ilk Netflix orijinal dizisi olan Dark, 1 Aralık 2017'de yayınlanmaya başlamıştı. Dizinin ilk iki sezonu eleştirmenlerden çoğunlukla olumlu yorumlar almıştır. İşte Dark dizisi oyuncuları ve konusu...

DARK 3. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dark'ın 3. sezonundan ilk fragman 26 mayıs itibariyle yayınlandı. Dark'ın 3. sezonunun yayın tarihi 27 Haziran olarak açıklandı.

Dark’ın yaratıcılarından Baranboodar, 3. Sezonu büyük yolculuğun son döngüsü olarak tanımlamıştı. Bu da demek oluyor ki ilk iki sezonuyla büyük bir hayran kitlesi edinen Dark, 3. sezonuyla veda edecek.

DARK KONUSU NEDİR?

Almanya'nın Winden kasabasının çocuklarının ortadan kaybolmaya başlamasıyla bölgede yaşayan dört ailenin kopuk ilişkileri, çifte yaşamları ve karanlık geçmişleri gün yüzüne çıkmış ve üç nesli kapsayan bir gizem gözler önüne serilmiştir.

Ana karakterler arasında babasının intiharını atlatmaya çalışan genç Jonas Kahnwald, erkek kardeşi 33 yıl önce ortadan kaybolan polis memuru Ulrich Nielsen ve emniyet amiri Charlotte Doppler yer almaktadır.

2019'da başlayan hikâye, dizideki ana ailelerden belirli kişilerin nüfuz sahibi Tiedemann ailesinin bölgede işlettiği nükleer enerji santralinin altından geçen mağara sisteminde bulunan bir solucan deliğinin varlığından yavaşça haberdar olmasıyla dizinin hikâyesi zamanda yolculuk ile kısa sürede 1986 ve 1953'ten de olaylar içermeye başlar.

Birinci sezonda sadece Kahnwald, Nielsen, Doppler ve Tiedemann ailelerinin sırları ortaya dökülmeye başlamamış ayrıca ortadan kaybolan çocuklar ile kasabanın ve sakinlerinin arasındaki bağlar su yüzüne çıktıkça ailelerin hayatları da mahvolmaya başlamıştır.