Abone Ol

Netflix 2020 temmuz ayı dizi, film ve yarışma takvimini açıkladı

Dünyanın en çok izleyicisi bulunan dizi, film, belgesel ve eğlence platformu Netflix'in temmuz ayında yayınlanacak olan yapımları açıklandı. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Exlation Türkiye'nin yanısıra Babam filmi de bu ay içerisinde izleyicilerle buluşacak.

Netflix 2020 temmuz ayı dizi, film ve yarışma takvimini açıkladı

Özellikle koronavirüs sürecinde milyonlarca kişiyi ekran başına kilitleyen ve seyircilerin keyifli vakit geçirmesine olanak sağlayan Netflix, temmuz ayında da birbirinden iddialı dizilerin yanısısıra filmler, yarışmalar ve stand up görüntüleriyle seyircilerin karşısında olacak.

Temmuzun ilk haftasından itibaren platformda yer alacak yapımlar arasında Türkiye'den de bir film ve bir de yarışma var. Peki Netflix'te temmuz ayında hangi dizi ve filmler var? İşte detaylar...

Netflix temmuz ayı takvimi

Exlation Türkiye 1. sezon: 3 Temmuz

Exathlon fiziksel güçleri son derece kuvvetli olan sporcu yarışmacılardan oluşan iki takımın spor ve reality mücadelesini konu alan bir yarışma formatıdır. Exathlon yarışmacıları olimpiyat sporcuları, futbolcular ya da spor yeteneği güçlü olan ünlülerden seçiliyor. Heyecan, gerilim ve aksiyon dolu anların olacağı yarışmada, 9'ar kişiden oluşan iki takım yarışacak. Birbirinden zor parkurlarda yarışacak olan yarışmacılar, kendilerini zorlayan birçok oyun daha oynayacak ve aynı evi paylaşacak. Çekimleri Dominik'te yapılan 'Exatlon Challenge Türkiye'de kural gereği kazanan takım ödül kazanırken; kaybeden takım da ceza alacak.

EXATLON CHALLENGE TÜRKİYE YARIŞMACILARI KİMLER?

Hayrettin, Doğan Kabak, Uras Benlioğlu, Furkan Yaman, Buğra Kazancı, Furkan 'Ağırsağlam' Kaya, Aleyna Şen, Öykü Berkan, Barış Erdoğan, Gözde 'Miafitz' Demiral, Burçe Yağmur Karabal, Buse Plan, Dilan Ay, Dilara Aydın, Elanur Pat, Hakan 'Mendebur Lemur'.

Babam: 3 Temmuz

Yusuf Tunalı sardalya konserve fabrikası sahibidir. Batmakta olan fabrikayı kurtarmaya çalışan Yusuf Tunalı, karısı vefat edince, zihinsel engelli oğlu Arif'le baş başa kalır. Oğlunu, engeli sebebiyle yıllardır kabullenememiş Yusuf için, bu durum büyük bir sınav olacaktır.

Genç öğretmen Feride ise atanamadığı için Yusuf’un fabrikasında çalışmaya başlar. Arif, Feride’nin ilgisiyle kabuğundan çıktıkça, Yusuf’un da Arif’e olan bakışı değişir. Yusuf, Feride ve Arif’in yaşadıkları, çevrelerinde olup bitenler, bu üç insanı birbirine daha da yakınlaştırır. Yusuf içinde saklı olan iyi insanı Feride ve oğlu Arif’in etkisiyle gün yüzüne çıkarmaya başlar. Dertleri ve sorumlulukları Yusuf'un sürpriz kararlar almasına yol açar.

Bebek Bakıcıları Kulübü 1. Sezon: 3 Temmuz

Kendilerine farklı bir dünya yaratarak bakıcılık yapan beş arkadaşın sevgi dolu dünyasına yolculuk. Dizi hakkındaki bilgiye bu haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bumblebee: 3 Temmuz
Warrior Nun 1. Sezon: 2 Temmuz
Desperados: 3 Temmuz
Mystic Pop-up: 1. Sezon: 2 Temmuz
Thiago Ventura: 2 Temmuz (stand up)
Ju-On: Origins 1. Sezon: 3 Temmuz