Abone Ol

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu bir gözlük takıp, 2 milyon aldılar

İtalyan bir gözlük markası, Türkiye'de ilk kez ünlü bir çiftle marka işbirliği yaptı. Proje için Neslihan Atagül Doğulu ve Kadir Doğulu çiftini tercih eden firma keyifli bir çekim gerçekleştirdi.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu bir gözlük takıp, 2 milyon aldılar

İlk defa bir kampanyada beraber kamera karşısına geçmiş olan Neslihan Atagül Doğulu ve Kadir Doğulu, birlikte bir seti paylaşmayı da ne kadar özlediklerini fark ettiklerini söylediler.

Çift 1’er milyondan toplam 2 milyon TL aldı.

MAKYAJSIZ NESLİHAN 

Öte yandan Neslihan Atagül, geçen günlerde makyajsız haliyle gündeme damgasını vurdu.

Kadir Doğulu'yla mutlu bir evlilik yaşayan Neslihan Atagül sosyal medyanın başlattığı yeni akıma katıldı ve Instagram hesabından makyajsız fotoğraflarını paylaştı. Oyuncunun yüzünün yorgun görüntüsü ve göz altındaki şişlikler dikkat çekti.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu bir gözlük takıp, 2 milyon aldılar - Resim: 1

NESLİHAN ATAGÜL KİMDİR?

Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir. Henüz 8 yaşındayken oyuncu olmayı kafasına koymuş. 13 yaşına geldiğinde Neşe Erberk'in sahibi olduğu Erberk Ajans'ın numarasını bulup adresini almış ve annesiyle gidip kaydını yaptırmış. Bir ay sonra da bir reklam filminde oynamış.

Yeditepe Üniversitesi'nde tiyatro bölümünde okumaktadır.

NESLİHAN ATAGÜL NERELİ?

2006 yılında Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Deniz karakteri ile oyunculuk dünyasına adım attı.

2006 yılında ilk uzun metrajlı filmi 'İlk Aşk' da Vahide Gördüm, Çetin Tekindor ile birlikte oynadı. Bu filmdeki rolü ile Altın Koza Film Festivalinde Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülünü aldı.

(Posta)