Abone Ol

Nebil Özgentürk, Nehir Özdemir ile dünya evine girdi!

Gazeteci-programcı Nebil Özgentürk, dün akşam Nehir Özdemir ile evlendi. Düğün medya ve sanat dünyasını buluşturdu.

Nebil Özgentürk, Nehir Özdemir ile dünya evine girdi!

Nebil Özgentürk'ün düğün töreni dün akşam Baltalimanı Portaxe restoranda yapıldı. Nikahı Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal kıldı. Nebil Özgentürk "Nehir hanımı eşiniz olarak kabul ediyor musunuz?" sorusuna çok uzun bir cevap verdi ve  gözyaşlarını tutamadı. Çiftin nikah şahitleri de birbirinden ünlüydü. 4 nikah şahidi vardı. Fikret Otyam, Şule Talu, Yaşar Kemal ve Hıncal Uluç da şahitliklerini bildirdiler.

Gecenin başından sonuna kadar sunuculuğunu, idaresini Sunay Akın üstlenmişti. Nebil Özgentürk sahneye çıkıp şarkı bile söyledi. Ünal Ersözlü, Eser Alptekin, Ataol Behramoğlu şiirler okudu. Derya Köroğlu, Leman Sam ve Kubat da sahneye davet edilince şarkılarını seslendirdiler.

Gecenin en güzel sürprizlerinden biri de su fıskiyesi üzerine yansıtılan Nehir-Nebil ismiydi...

Heyecanı gözlerinden okunan çift sahneden inmek bilmedi.

Gecede ayrıca medya ve sanat dünyasından da çok sayıda tanıdık isim buluştu. Sunay Akın, Hıncal Uluç, Umur Talu ve Şule Talu, Derya Köroğlu, Türkan Şoray, Filiz Akın, Rutkay Aziz, Haşmet Babaoğlu, Arif Keskiner, Ünal Ersözlü, Fatih Çekirge, Nihat Özdemir, Kubat, Leman Sam, Özgür Yici, Tuluhan Tekelioğlu, Balaban, Fikret Otyam, Yaşar Kemal, Korcan Karar, Ataol Behramoğlu ve daha birçok isim Özgentürk çiftini yalnız bırakmadı.

Belgeselleriyle gözümüzü gönlümüzü açan Nebil Özgentürk ve Nehir Özdemir çiftine Medyafaresi ailesi olarak sonsuza dek mutluluklar dileriz.