Abone Ol

Nazlı Hamarat dayağın fotoğraflarını paylaştı!

Nazlı Hamarat iki gün önce sevgilisi Doruk Haybat'tan dayak yediği iddiasında bulunmuştu. Sevgilisi 'reklam' yapıyor deyince Nazlı Hamarat bu kez 'dayak' fotoğraflarını instagram hesabından yayınladı.

Nazlı Hamarat dayağın fotoğraflarını paylaştı!

Doruk Haybat'ın boğazını sıktığını öne süren Nazlı Hamarat, "Az önce canımı zor kurtardım. Doruk Haybat tarafindan şiddete maruz kaldım. Bunlar sadece elime (yuzumu korumak icin) aldığım darbeler" diyerek bir fotoğraf paylaştı.

Nazlı Hamarat dayağın fotoğraflarını paylaştı! - Resim: 1Nazlı Hamarat sevgilisinden dayak yedi!

NAZLI HAMARAT : DORUK HAYBAT BOĞAZIMI SIKTI

Nazlı Hamarat'ın dayak iddialarına sevgilisi Doruk Haybat 'yeni single için reklam yapıyor' karşılığını verince ortaya şiddetli kareler çıktı. Nazlı Hamarat, 'bacaklarımın üstüne oturup boğazımı sıktı diyerek iddiasına dayanak olan şiddet fotoğraflarını yayınladı.

Nazlı Hamarat dayağın fotoğraflarını paylaştı! - Resim: 2

Nazlı Hamarat bu fotoğrafı 'kapak olsun" diyerek yayınladı. Altına da Doruk Haybat'a yöneli olarak şunları yazdı;

-"Single icin beni kullanıyor diyene kapak olsun. Benim amacım @dorukhaybat'ın hiç de ailesinin gördüğü gibi biri olmadığını kanıtlamaktı. Boğazım sıkıldı nefessiz kaldım. Kaçmaya çalışırken de çok hırpalandım. Yapan kişi bunları krize girdiği için hatırlamıyor. Ben Emir'e kocama haksızlık etmişim. En azından o 4 sene boyunca senin hiç ahlaksızlık etmedi.

Nazlı Hamarat dayağın fotoğraflarını paylaştı! - Resim: 3

Nazlı Hamarat dayak iddiası için senaryo diyenlere de yukardaki fotoğrafla yanıt verip şunları yazdı;

-"Bunlar bacaklarım. Boğazımı sıkarken üstüme oturduğunda dirsekleriyle yaptı.

Nazlı Hamarat dayağın fotoğraflarını paylaştı! - Resim: 4Nazlı Hamarat'la flört edince kocası müdahale etti

DORUK HAYBAT NE DEDİ?

Ben sadece bileklerini tuttum. Kötü bir şey yapmadığımı Allah biliyor. Bir single promosyonu ve mağdur kadın imajını yeniden toparlama operasyonu.

KAVGANIN SEBEBİ ESKİ SEVGİLİ ÇIKTI

İkili arasında şiddete varan kavganın sebebi de ortaya çıktı. Nazlı Hamarat olayı şöyle anlattı;

"-2 sene boyunca birlikte olduğu eski kızın mesajını gördüm - ki daha önce beraber engellemiştik. Açmış engeli ve telefonuna şifre koymus. O telefonu aldım duvara fırlattım ve eşyalarımı toplamaya başladım. 'Bitti ben gidiyorum' dedim. Emir'in adını duyunca kendinden geçti ve üzerime atladı. 'Emir sana böyle yapıyordu sen bundan anlarsın' dedi.