Abone Ol

O Ses Çocuklar yıldızı Nazar Nur Kaya neden öldü? Nazar Nur Kaya kimdir?

Nazar Nur Kaya kimdir? Başrol oynadığı Müslüm filminin mutluluğunu yaşayan genç oyuncu Şahin Kendirci, O Ses Çocuklar yarışmasındaki arkadaşı Nazar Nur Kaya hakkında Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile gündeme bomba gibi oturdu.

O Ses Çocuklar yıldızı Nazar Nur Kaya neden öldü? Nazar Nur Kaya kimdir?

O Ses Çocuklar yarışmasının minik yıldızı Nazar Nur Kaya hayatını kaybetti. Altı gün önce yapılan yanlış iğne nedeniyle komaya giren Nazar Nur Kaya altı gündür yoğun bakımdaydı.

Kaya’nın ölüm haberini ise Müslüm filminde Müslüm Gürses’in çocukluğunu canlandıran ve aynı dönem O Ses Çocuklar’da yarışan Şahin Kendirci verdi.

Nazar Nur Kaya kimdir? Başrol oynadığı Müslüm filminin mutluluğunu yaşayan genç oyuncu Şahin Kendirci, O Ses Çocuklar yarışmasındaki arkadaşı Nazar Nur Kaya hakkında Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile gündeme bomba gibi oturdu. Haberi alan sevenleri hemen internette bu konuyu araştırmaya başladı.

NAZAR NUR KAYA NEDEN ÖLDÜ?

TV8 kanalında yayınlanan O Ses Çocuklar programında yarışmacı olarak katılan Nazar Nur Kaya geçtiğimiz günlerde doktor ihmali nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. Müslüm filmindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Şahin Kendircioğlu, sosyal medya hesabı üzerinden Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybettiğini duyurdu.

ACI HABERİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Ünlü şarkı yarışması O Ses Çocuklar'ın unutulmaz isimlerinden Nazar Nur Kaya mide bulantısı şikayetiyle gittiği hastanede hemşirenin yaptığı yanlış iğne nedeniyle damarlarının zarar görmesiyle yoğun bakıma alınmıştı.

6 gün yoğun bakımda kalan Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybettiğini o dönem beraber yarıştığı arkadaşı Şahin Kendircioğlu Instagram hesabından duyurdu.

Kendirci vefat haberini “Bu sabah canım çok yanıyor. Yarışmadan arkadaşım ve can kardeşim Nazarımız bir hastane ihmali yüzünden kaybettik. Nur içinde uyu melek kız” paylaşımıyla duyurdu.

O Ses Çocuklar yıldızı Nazar Nur Kaya neden öldü? Nazar Nur Kaya kimdir? - Resim: 1

Yarışmanın unutulmaz isimlerinden biri olan Nazar, mide bulantısı şikayetiyle gittiği hastanede hemşirenin yaptığı yanlış iğne nedeniyle yoğun bakıma alındığı belirtilmişti.