Abone Ol

Müzik Dünyasının Yeni İsmi İnfokey’in Arşın Şarkısı Tüm Dijital Platformlarda

Müzik dünyasının yeni ismi İnfokey, müzik sektörüne 'Arşın' şarkısıyla iddialı bir giriş yaptı.

İnfokey’in Arşın Şarkısı Tüm Dijital Platformlarda

Belemir Çelebi / Berlin / medyafaresi.com

Son zamanlarda en çok beğendiğim ve en çok dinlediğim isimlerden biri İnfokey, yani Emre Baki Güler. Kendisi 11 Ağustos 1990 doğumlu bir müzisyen. Tarzı hem Rap hem de Alternativ olarak geçiyor. Benim bu aralar dinlemekten vazgeçemediğim 'Arşın' şarkısının sahibi. 'Arşın' geçtiğimiz Temmuz ayında SO etiketiyle yayınlandı. 

İnfokey’in ses tonu ve ses rengi şarkıyı çok farklı bir yere götürüyor. Ayrıca tarzın ve sesin birleşiminden ortaya gerçekçilik ve insana 'bu şarkının mutlaka bir hikayesi olmalı' dedirten bir duygu çıkıyor. Yapmak için yapılmamış gayet organik ve duygulardan doğmuş bir şarkı. Sanırım beni yakalayan tarafı şarkının gerçekçiliği oldu. 

Müzik Dünyasının Yeni İsmi İnfokey’in Arşın Şarkısı Tüm Dijital Platformlarda - Resim: 1

SO müzik şirketi hepimizin tanıdığı Şafak Ongan’ın şirketi. Kendisi uzun yıllar yaptığı müzik programlarından sonra, yoluna müzik şirketiyle devam ediyor. SO müzik şirketinin çatısı altında birbirinden iddialı müzisiyenlere tanışacağımıza eminim.

Hem Şafak Ongan’a hem de İnfokey’e çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum ve dinlemeyenler için Arşın şarkısının linkini buraya bırakıyorum.

Dinleyenler dinlemeyenlere söylesin.. 

https://www.youtube.com/watch?v=430nlgvdhvw

https://open.spotify.com/track/4nMxnWvLTBjYbyoEYIdW4E?si=69d8c3cc41d24e0d