Abone Ol

Muhteşem Yüzyıl'a 5 bölümlük girdim ama..

MEDYAFARESİ VİDEO- Muhteşem Yüzyıl'da Malkoçoğlu Bali Bey karakterini oynayan başarılı oyuncu Burak Özçivit, Cuma akşamı Beyaz Show'a katıldı.

Muhteşem Yüzyıl'a 5 bölümlük girdim ama..

"MUHTEŞEM YÜZYIL’A 5 BÖLÜMLÜK GİRDİM"
Burak Özçivit, Muhteşem Yüzyıl’daki rolüyle ilgili açıklamalar yaptı. Muhteşem Yüzyıl’a aslında 5 bölüm için girdiğini söyleyen genç oyuncu Malkoçoğlu rolü çok beğenilince dizide kalmaya devam ettiğini ifade etti.

Muhteşem Yüzyıl'a 5 bölümlük girdim ama..!-VİDEO

BURAK ÖZÇİVİT’İN MALKOÇOĞLU ROLÜ AÇIKLAMALARI
VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Malkoçoğlu rolüne gösterilen ilgiyi kendisininde beklemediğini belirten Burak Özçivit, "Aslında bu kadarını beklemiyordum. Çünkü biz en başta bu kadarını konuşmamıştık. Küçük Sırlar’dan sonra bir hafta ara verdim. Bu işi görüşüyordum. Kabul edeyimmi etmeyeyimmi diye düşünüyordum. Kabul ettim ve bir hafta sonra bu işe başladım hazırlanma sürecim yoktu. En baştan biz 5 bölümlüğüne buradaydım Muhteşem Yüzyıl’da. Sonra yeni bir iş yapacaktım. Aslında kısa süreli girmiştim. Ama Malkoçoğlu karakteri çok beğenilince devam etme kararı aldık" dedi.

Hürrem’den nefes kesen pozlar! Marie Claire’e kapak oldu!-FOTOGALERİ

"AT BİNMEYİ BABA OCAĞINDA ÖĞRENDİM"

Muhteşem Yüzyıl’daki rolüne nasıl hazırlandığını da anlatan Burak Özçivit, "At binmeyi baba ocağından biliyordum ama 2 ay yine eğitim aldım. Kılıç dersleri aldım. Karakter olarak aslında beyin olarak 1 günde hazırlandım. Ben hazırlanamam sandım. Hiçbirşey bilmiyordum. Edirne’de çektik ilk sahneleri savaş sahneleri. Hocam Yıldırım Urak’a gittim ’Hocam ben yarın sete gitcem ve hiçbirşey bilmiyorum napacam’ dedim. O da önemli olan senin duyguların çıkarcaz ortaya’ dedi.

"CÜNEYT ARKIN’DAN SONRA MALKOÇOĞLU’NU OYNAMAK RİSKLİ"
Burak Özçivit, "Dizideki Malkoçoğlu benim yorumumdur. Cüneyt Arkın’la özdeşleşen bir rolü tekrar oynamak çok riskli. Malkoçoğlu Cüneyt abinin yorumuydu bu benim yorumum. Orada bu stresi yaşadım" şeklinde konuştu.

İçinden otomobil geçen Muhteşem Yüzyıl!-VİDEO

MUHTEŞEM YÜZYIL’DAN İLGİNÇ HATALAR İÇİN TIKLAYIN

Hürrem Sultan’ın özel fotoğrafları için tıklayınız

İSABELLA’NIN SAHNESİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MUHTEŞEM YÜZYIL’DAN İLGİNÇ HATALAR İÇİN TIKLAYIN

MAHİDEVRAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN