Abone Ol

Muharrem İnce'den Merdan Yanardağ'a: Her ay CHP ve İyi Parti'den para alıyorsun; sende şeref varsa

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Merdan Yanardağ'ın her ay CHP ve İyi Parti'den pii8ara aldığını iddia etti. İnce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sende şeref varsa, yemin et bakalım almadığına!" ifadesini kullandı.

Muharrem İnce'den Merdan Yanardağ'a: Her ay CHP ve İyi Parti'den para alıyorsun; sende şeref varsa

CHP'den istifa ederek Memleket Partisi'ni kuran ve lideri seçilen İnce, CHP ve İyi Parti'yi eleştirmeye devam ederek TELE 1, Halk TV ve KRT'nin partilerden para aldığını iddia etmişti. İnce, bugün yaptığı konuşmasında, “Halk TV, Tele 1, KRT, CHP’den ve İyi Parti’den her ay düzenli maaş alıyor. Miktarlarını bile söylerim. Son zamları bilmiyorum ama. Bir de haber yaptıkları zaman 'maaşı keseriz' diye tehdit ediyorlar, sonra bu ülkeye demokrasi getireceğiz diyorlar." demişti.

Sosyal medya hesabından TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ı etiketleyerek yaptığı videolu paylaşımda Yanardağ'a seslenen İnce, "Ben şerefimin üzerine yemin ederim ki her ay CHP ve İyi Parti'den para alıyorsun. Sende şeref varsa, yemin et bakalım almadığına!" dedi.