Abone Ol

Muharrem İnce: FETÖ’cüsü, bölücüsü, beslemesi, AKP’nin eskisi, yenisi, trolü hepsi bize ateş ediyor

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde partisinin cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, çeşitli polemiklerle gündeme geliyor. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Muharrem İnce, şair ve gazeteci Ahmed Arif'in 'Otuz üç Kurşun' adlı şiirinden bir dize paylaştı.

Muharrem İnce: FETÖ’cüsü, bölücüsü, beslemesi, AKP’nin eskisi, yenisi, trolü hepsi bize ateş ediyor

Muharrem İnce’nin Nevşin Mengü, Fatih Portakal gibi gazetecilere telefon açıp sert ifadeler kullandığı iddia edilirken, İsmail Saymaz ise İnce'nin kendisine "küstüğünü" duyurmuştu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin, gazeteci Ahmet Hakan'a açıklamalarda bulunmuştu. Cumhurbaşkanı adayı olacağını resmen ilan eden İnce, seçimlerin ikinci tura kalacağını, kendisini ikinci turda Kemal Kılıçdaroğlu ve Recep Tayyip Erdoğan'a göre daha şanslı bulduğunu söyledi. İnce, "Seçim ikinci tura kesin kalacak. Diyelim ki Erdoğan’la ben kaldım. Kılıçdaroğlu’na verilen oylar bana gelir, ben kazanırım. Kılıçdaroğlu ile ben kalırsam, yine ben kazanırım. Erdoğan ile Kılıçdaroğlu kalırsa seçim riske girer" demişti.

Bu açıklamalar sonrası Muharrem İnce, siyasiler ve sanatçılardan büyük tepki çekti. Bugün ise sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Muharrem İnce, şair ve gazeteci Ahmed Arif'in 'Otuz üç Kurşun' adlı şiirinden bir dize paylaştı:

"Aynı aktörler, aynı oyunlar, aynı beceriksizler; Erdoğan’ı kazandırmak üzere bir araya gelmiş. Yakında başlıyoruz, halkımız tüm gerçekleri duyacak ve biz bu oyunu bozacağız. Bu iktidarı da bu muhalefeti de göndereceğiz. Birlikte başaracağız!

 

 

FETÖ’cüsü, bölücüsü, beslemesi, AKP’nin eskisi, yenisi, trolü, fongülü hepsi bir araya gelmiş bize ateş ediyor. “Vurun ulan, Vurun, Ben kolay ölmem. Ocakta küllenmiş közüm, Karnımda sözüm var”