Abone Ol

Muhalefetin yeni lideri Tuğçe Kazaz Erdoğan'ı nasıl eleştirdi?

Bir dönem AKP'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a toz kondurmayan eski manken Tuğçe Kazaz, son dönemde sert eleştirileriyle dikkat çekiyor. Bakın Tuğçe Kazaz'ın olay yaratan son açıklamaları neler oldu?

Muhalefetin yeni lideri Tuğçe Kazaz Erdoğan'ı nasıl eleştirdi?

ABD ile Türkiye arasındaki vize kriziyle ilgili çarpıcı mesajlar atan manken Tuğçe Kazaz, “Türkiye bu vize olayını süresiz kaldırmalı. Çünkü biz ABD'ye ajanlık yapmaya gitmiyoruz ama ülkemize gelen vatandaşları ajanlık yapıp bizi sömürüyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın sık sık kullandığı “kandırıldık” ifadesini eleştiren Tuğçe Kazaz, “Kandırıldık deyince, inşalllah yakında Sn. Cumhurbaşkanımızdan milli irade tarafından kandırıldık cümlesini duymayız. Devlet kandırılmamalı!” şeklinde mesajlar yazdı.

Mesajlarının devamında AKP’ye eleştiriler yönelten Tuğçe Kazaz, "Ak Parti güçlensin diye ciddi destek verdik. Ama artık o kadar güçlendi ki neredeyse kendini yiyecek. Çünkü güç zehirlenmesi önce gücü yutar” dedi.

İŞTE TUĞÇE KAZAZ'IN BAZI TWEETLERİ

Ak Parti'nin çevresindeki sahtelikler çekilsin ki Türkiye davası büyüsün. Çünkü şu anda Sn. Erdoğan'a alternatif bir lider yok.

Ülkemizde babadan oğula geçen bir güç yok; ama damatlara geçen güçler var. Bu damatların damatlıkları Türkiye'ye mal edilmemeli.

Ak Parti 1 devrim hareketi ama bu gidişle ilk kendini yutacak. Yutmaması için devrime engel olan içindeki sözde devrimcilere devrim yapacak.

Ak Parti güçlensin diye ciddi destek verdik. Ama artık o kadar güçlendi ki neredeyse kendini yiyecek. Çünkü güç zehirlenmesi önce gücü yutar