Abone Ol

Müge Dağıstanlı Star'daki sabah programının reyting umudunu kavgalara mı bağladı???

Star TV, bu sabah 'Orada Neler Oluyor', programında canlı yayını terk eden türkücü Ceylan ile sunucu Müge Dağıstanlı arasındaki diyaloğun deşifresini basına geçti. Peki bu uygulama ne amaçla yapıldı???

Müge Dağıstanlı Star'daki sabah programının reyting umudunu kavgalara mı...

Star TV, ilk kez böyle bir uygulamaya imza atarak programın deşifre metnini basın kuruluşlarına mail olarak yolladı. Ayrıca programın fotoğrafları da iliştirildi.

Daha önce yapılmayan bu uygulama acaba 'Bizim bir kabahatimiz yok' açıklamasıydı?

Yoksa bu programda kavga var koşun millet uygulaması mıydı???

Star TV'nin başka programlar için yine deşifre metni gönderip göndermeyeceği de merakla bekleniyor...

İşte Star TV'nin basın kuruluşlarına gönderdiği programın deşifre metni:

06.08.07 DEŞİFRE METNİ

Ceylan, Emrah hakkında: Emrah' tan hiç etkilenmedim . İlk kasetini aldıgımda hoşuma gitmişti ama hiçbir ilişki yoktu. Biz gençligimizden feda ettik ve çocuklar o saatte uyurken biz setlerdeydik. Biz düet düşünmedik ama bana bir türkü yapıcak söz verdi. Burnumda dişlerimde gögüste ve dişlerimde var. Bir kadın kendisinden rahatsız oluyorsa bişeyler yaptırsın ya. Benim burnumda daha önceki doktorların yaptıgı hatalardan dolayı eziklik oluyor. 5 kere burnumda ameliyat oldum. Keşke zamanında ilk ona gittim. Dudaklarda ve şakaklarda var estetik.

Ceylan, Seray Sever hakkında: Kin tutmayı sevmem ve tutanıda hiç sevmem. Üzüntü yaşadım ve bu üzüntüler hakkında sinirli olmam çok normal. Ben onun hayatını incelemiyorum ki onunda kesin bir hayatında bozukluklar vardır. Serayın insanlara soru sorarken farklı bir davranışı var sanki benim ananmış babammış gibi yargılıyarak konuşuyor ki. Benim 24 yılım ve kemikleşmiş seyircim var ve onları karşına almayacaksın. Ben bu gidişi tahmin ettim çünkü. Ben şimdi orda duramam ve ben ona cevabını verdim ve biraz daha ileri gitse kötü şeyler olabilirdi. Bin tane insanla karşılaştım ve bana niye 1 tane vurmadın filan diye sordular. Seyircilere insanlara karşı terbiyesizlik yapmak istemedim.

Ceylan Eski eşi hakkında: Ne ben nede bizim tarafımızdan eski eşim hakkında bişeyler teklif etmedim. 1 gün önce onu alalım ve 1 gün sonra Ceylanı alalım diye kendileri düşünmüşler zaten yapımcılarından böyle bir teklif geldi. Kendi sitelerinde de böle yazdılar. Bizi her gün programlardan çagırdılar ama biz zaten 2 programa gittik. Seda Abla benim için dünya bir yana o bir yana ikimizi istiyormuş bende tamam dedim ama yan yana istediler bir çok programdan ama ben çıkmak istemedim. Resmi olarak ve gönül olarakta boşandım mahkeme sonuçlandı 1 buçuk ay oldu ve bitti. 2 senedir beraberiz zaten biz çok denedik ama olmayan bir şey yürümeyince devam etmek her 2 tarafada zarar veriyor. En son kararı ben verdim dönmeme kararını ben aldım. Yemin ediyorum bu ayrılık bana hiçbir şey yaşamıyorum ve her şey tükendi ayrıca hiçbir üzüntü yaşamıyorum. Bana fazla filan yüklenmedim işle alakası yok ama kafa yapısı olarak olmadı. Özellikle onun tarafındaki arkadaşları çok fazla dolduruşu getirdi. Tepkiler geldigi zaman başka ağızla konuşuyordu. Erkek arkadaşım tabiî ki olucak dha çok gençim ve Anne olmak için tekrar evlenirim. Yeni bir sayfayı çoktan açtım ve sayfa boş zaten. Aşk bitince her şey bitiyor. Ben hiçbir zaman sevgi en önemli şey ama yani biten bir şey bitiyor benim için. Platonikte yaşadığım olmuştur.

Platonik aşk :

Müge Dağıstanlı : Sen o zaman platonik bir ilişkin vardı ?

Ceylan: Bu tür konulara girmen çok yanlış.

Müge Dağıstanlı : Hayır bu konuları haber yaptık

Ceylan: Bunlara girmen çok çirkin özel hayatımı yargılamıyorum

Müge Dağıstanlı : Yargılama yok ve biz bunu haber yaptık ve sende cevapladın

Ceylan: Sen bu konulara neden giriyorsun ki açıklama yaptım ama neden bu konulara girmiyosun ki ben sna cevap vermicem sen konuş ya ben sizin programlarına gelince böle oluyo

Müge Dağıstanlı : Platonik aşkını dile getirdi yaşar öz ceylanda bundan çok hoşlandı ve mektuplaştılar

Ceylan: Adam evlenmiş gitmiş sen bu konulardan neden konuşmuyosun
Sen neden bunu gündeme getiriyosun ki sen terbiyesizlik yapıyosun

Müge Dağıstanlı : Terbiyesizligi sen bana ögretemezsin ve artistlerden ögrenmicem terbiyeyi ayrıca

Müge Dağıstanlı : Platonik aşktan buraya geldik

Ceylan: Sen benim geçmişimi sormaya degil gündemdeki olaylar için geldim. Özellikle söylüyorum sizin yapımcılar Cengiz beye söylüyorum böyle yapımcıların bir daha programına gelmicem böle bir olayın taşınması ayıp ve terbiyesizlik buna gerek yok bana göre platonik yaşanmış ve bitmiş

Müge Dağıstanlı: Biz sanatçılarımıza soruları soruyorken biz belirliyoruz

Müge Dağıstanlı : Stüdyoyu terk edicek galiba bu konuyuda platonikten baglamaya çalışıyordum.

Ceylan: Aklına o mu geldi bence şeytanlık geldi

Müge Dağıstanlı : Canlı yayınlarda stüdyoyu terk etmekle ünlü olan Ceylandan terbiyesiz lafını yedim tabi onun bu lafıyla bu noktaya düşücek degilim ve program sonuna kadar da istedigim soruları sormak zorundayım. Her şey açık açık söleniyordu ve bu kadar gerilmeye gerek yoktu.