Abone Ol

Ümitcan Uygun'un Abisinden Müge Anlı'ya Tehdit: Bu Utanmazlığa Kim Dur Diyecek?

Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'i öldürdüğü iddia edilen Ümitcan Uygun'un 'uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve kullanılmasını alenen özendirmek' suçundan tutuklanmasının ardından Uygun'un ağabeyi sosyal medyadan Müge Anlı'yı ve tepki gösterenleri ölümle tehdit etti.

Ümitcan Uygun'un Abisinden Müge Anlı'ya Tehdit

Ankara’da, Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili baş şüpheli olmasına rağmen gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Ümitcan Uygun, sosyal medya hesabı üzerinden uyuşturucu kullanırken yaptığı paylaşım sonrası 'Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak ve Kullanılmasını Alenen Özendirmek' suçundan tutuklanmıştı.

Uygun'un tutuklanmasının ardından ağabeyi, Ümitcan Uygun'un sosyal medya hesabı Instagram üzerinden başta sunucu Müge Anlı olmak üzere Uygun'a tepki gösterenleri ölümle tehdit etti.

"MÜGE ANLI BUNU SEN DE TADACAKSIN"

Ümitcan Uygun'un ağabeyi sosyal medyadan paylaştığı mesajlarda, "Aleyna'nın ölümünü herkese yaşatacağım. Müge Anlı bunu sen de tadacaksın! Kardeşime kim yanlış yaptıysa hepsi bedelini hayatlarıyla ödeyecek. Yazan baba yürekliler var, hepinizi keserim.

Ümitcan Uygun'un Abisinden Müge Anlı'ya Tehdit: Bu Utanmazlığa Kim Dur Diyecek? - Resim: 1

Bana öyle kabadayılık yapmayın. Ümitcan'ın hakkını kimseye yedirtmeyeceğim. Herkes canıyla da olsa alacak. Göreceksiniz, ağabeyi onu yalnız bırakmıyor" ifadelerini kullandı.

'HAYATLARIYLA ÖDEYECEK'

Arka arkaya yapılan paylaşımlarda Uygun'un ağabeyi, 'Kardeşime kim yanlış yaptıysa hepsi bedelini hayatlarıyla ödeyecek' dedi.