Abone Ol

Müge Anlı'ya canlı yayında FETÖ şoku: Rahmi Özkan hariç hepsini ihbar et!

Türkiye'nin en çok izlenen sabah kuşağı programını sunan Müge Anlı, canlı yayında FETÖ şoku yaşadı. Sinop'taki olayı işleyen başarılı sunucu, olayda dikkatleri üzerine çeken Erdal Özkaya'nın telefonundan atıldığı iddia edilen mesajları okudu.

Müge Anlı'ya canlı yayında FETÖ şoku: Rahmi Özkan hariç hepsini ihbar et!

ATV ekranlarının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te birçok dosya ele alınarak işlenmeye devam ediliyor. Haftanın son gününde yine gündem Sinop'ta çıkan yangın sonrası üç kişinin kaybıydı.

Bugüne kadar ifadeleriyle zaman zaman eleştirilerin hedefi olan ve şüpheli şekilde de görülen Erdal Özkaya ile ilgili olarak flaş bir gelişme paylaşıldı. Müge Anlı, Özkaya'nın telefonundan atıldığı iddia edilen mesajları okudu.

FETÖ'cü diye ihbar et

Whatsapp konuşmasında yeğenine kendisi ya da annesine bir şey olması halinde hem köydeki teğmen ve uzman rütbeli jandarmadan hem de Rahmi Özkan hariç Müge Anlı ve ekibinden FETÖ'cü olduklarına dair şikayette bulunmasını istediği  iddia edilen Erdal Bey, cevapları ile herkesi şok etti.

Müge Anlı'nın; 'Bunları yazdın mı?' sorusuna Özkaya; 'Hepsini ben yazmadım diyemem' ifadeleriyle cevap verince hem ünlü sunucu çileden çıktı hem de izleyiciler şoka girdi.

İŞTE ŞOK GÖRÜNTÜLER