Abone Ol

Müge Anlı'nın aradığı adamın cesedini köpekler buldu

Adana'da kumu eşen çoban köpekleri 13 yerinden bıçaklanarak öldürüldükten sonra gömülen bir erkeğe ait ceset buldu. Cesedin 38 gün önce kaybolan Mehmet Işıkoğlu'na ait olup olmadığı yapılacak otopsiden sonra belli olacak.

Müge Anlı'nın aradığı adamın cesedini köpekler buldu

Müge Anlı'nın programında araştırılan Mehmet Işıkoğlu'nun kaybolmasının ardından cinayet çıktı.

Adana'nın Karataş ilçesinde sahilde kumu eşen köpekler 13 yerinden bıçaklanarak öldürüldükten sonra gömülen bir kişinin cenazesini ortaya çıkardı.

Edinilen bilgiye göre, ilçede çobanlık yapan bir kişinin iki koyunu öldü. Çoban koyunlarını gömmek için yanına köpeklerini de alarak sahile gitti.

Çoban koyunlarını gömmek için çukur açarken köpeklerde sahilde bir noktadan koku alıp kumu eşmeye başladı. Çoban, koyunları gömdükten sonra köpeklerini alıp sahilden uzaklaşmak istedi. Ancak köpeklerin yanına geldiğinde onların açtığı yerde bir ceset olduğunu görünce hemen jandarmaya bilgi verdi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri kumu iyice açtıklarında bir erkek cesediyle karşılaştı. Jandarma inceleme yaptıktan sora cenazeyi otopsi yapılması için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Burada yapılan incelemede yüzü tamamen olmayan cesedin 13 yerinden bıçaklandıktan sonra sahile gömüldüğü belirlendi.

Cesedin kime ait olduğunun belirlenmesi için de çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmada önce cesedin 25-40 yaşları arasında birisine ait olacağı bu nedenle bu yaşlar arasında yakını kaybolanlar adli tıp kurumuna çağrıldı.

Yaklaşık 38 gündür kayıp olan 28 yaşındaki Mehmet Işıkoğlu'nun ailesine de haber verildi. Işıkoğlu'nun babası Ramazan ve eşi Reyhan Işıkoğlu'da adli tıp kurumuna gelerek morga girip teşhis yapmaya çalıştı. Reyhan Işıkoğlu cesedin üzerindeki kıyafetle eşinin evden çıkarken giydiği kıyafetlerin çok benzediğini hatta pantolonun aynı olduğunu ancak yüzü olmadığı için o mu değil mi tam teşhis yapamayacağını söyledi.

Baba Ramazan Işıkoğlu'da oğlunu teşhis edemeyince savcılık DNA testi yapılmasına karar verdi. Babadan alınan örnekle cesetten alınan örnek karşılaştırılıp cesedin kimliği ortaya çıkacak. Otopsisi tamamlanan cenaze kimliği tespit edilemediği için adli tıpta bekletiliyor.

İHA