Abone Ol

Müge Anlı'dan evli sevgiliden hamile iddiasına flaş açıklama

Müge Anlı, eski eşi Burhan Akdağ'ın "Müge, evli bir adamdan hamile" şeklindeki iddialarını kesin bir dille yalanlayarak gerekli kişiler hakkında dava açılacağını söyledi.

Müge Anlı'dan evli sevgiliden hamile iddiasına flaş açıklama

Yıllardır ATV ekranlarında sunuculuk yapan Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ, sosyal medyada yaptığı bir yorumda Anlı'nın evli birinden hamile kaldığını ileri sürdü.

Anlı ise avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada iddiaları yalanladı.

"MÜGE HAMİLE"

Müge Anlı ile 2008 yılında çekişmeli bir boşanma süreci yaşayan Burhan Akdağ, Instagram hesabından kendisine yapılan "Benden duymuş olmada senin Müge evleniyormuş. Pek inanamadım ama haberler o yönde" yorumuna "Sen çok geriden geliyorsun. Hamile olduğunu söylesem, evleneceği kişinin boşanmasını beklediğini söylesem sanırım şaşırmazsın. Program neden bitti?" şeklinde cevap verdi.

Müge Anlı'dan evli sevgiliden hamile iddiasına flaş açıklama - Resim: 1

"ÇİRKİN İDDİALAR GERÇEK DIŞIDIR"

Kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan konuya avukatı aracılığı cevap verdi. Müge Anlı'nın avukatı Eylem Kahraman, açıklamasında şunları söyledi:

Müge Anlı'dan evli sevgiliden hamile iddiasına flaş açıklama - Resim: 2Eski kocası açıkladı: Müge Anlı evli bir erkekten hamile mi?

"Müge Anlı, Koronavirüs sebebiyle programına bir süreliğine ara vermiştir. Müvekkilim aleyhinde ortaya atılan maksatlı ve çirkin iddia kesinlikle gerçek dışı olup, müvekkilimin kamuoyundaki saygınlığına zarar vermeye yöneliktir. Müvekkilimin kişilik haklarını ağır bir şekilde ihlal eden asılsız iddianın sahibi ve bu iddiayı yazılı ve görsel basında yayınlayanlar hakkında gerekli hukuki süreç başlatılacaktır."

MÜGE ANLI VE BURHAN AKDAĞ'IN EVLİLİĞİ NEDEN BİTTİ?

Müge Anlı, Kanal 6 televizyonda çalışırken o dönem magazin müdürü olan Burhan Akdağ ile aş yaşamaya başladı.

Ancak Akdağ o zaman evli olduğu için boşanıp 1993 yılında Müge Anlı ile evlendi. Çiftin Lidya ismini verdikleri bir kız çocuğu dünyaya geldi. Uzun süre evli kalan çift, 2008 yılında evlilik birliğinin bozulmasından dolayı boşanma kararı aldı. Hatta Anlı, eşinin kendisine şiddet uyguladığını ileri sürdü.

Dava sonrası velayeti alan Müge Anlı, kızının babasıyla görüşmesine izin dahi vermedi.

Burhan Akdağ ise 1 Nisan günü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kızının yeni yaşını kutladı ve paylaşımında "Küçük aşkım Lidyam bugün 19 yaşına giriyor. Her şey istediği gibi olur inşallah. Sesini duyamasam da, nefesini hissedemesem de, kokunu alamasam da iyi ki doğdun iyi ki varsın. Sağlıklı olduğunu bilmekle avunuyorum" dedi.