Abone Ol

Müge Anlı'daki Zeynep Ergül olayı nedir? Zeynep Ergül kimdir?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kızını aramaya gelen Zeynep Ergül kayıp Mehmet Muharrem Erbay dosyasının açılmasına sebep oldu. Ayrıca Zeynep hanımın kaçakçılıktan uyuşturucuya bir çok suç işledi ortaya çıktı.

Müge Anlı'daki Zeynep Ergül olayı nedir? Zeynep Ergül kimdir?

Üç yıl önceki bir cinayetle ilgili bilgi sahibi olduğu iddia edilen Zeynep Ergül, cinayetin bir numaralı şüphelisi Cahit Ergül'ün kardeşi çıktı. Zeynep Ergül Müge Anlı olayı nedir? Zeynep Ergül kimdir? gibi soruların yanıtları tüm Müge Anlı takipçileri tarafından merak ediliyor.

Zeynep hanımın yasak aşkı programa damga vurdu. Programa gelen iddialar ise sosyal medyada gündem oldu ve hereksin aklına Palu Ailesini getirdi. Zeynep hanım ise canlı yayında gözaltına alındı. Peki Mehmet Muharrem Erbay kayıp mı yoksa öldürüldü mü?

Müge Anlı'daki Zeynep Ergül olayı nedir? Zeynep Ergül kimdir? - Resim: 1Müge Anlı'da Zeynep Ergül gözaltına alındı: Üzerine asit dökmüş

Evden kaçan kızını bulmak için Müge Anlı programına katılan Zeynep Ergül’ün hakkındaki gerçekler tüm Müge Anlı izleyicilerini şaşırttı.

Müge Anlı canlı yayınında eşinin alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğu ve kızının da bu sebepten evden gittiği ortaya çıkan Zeynep Ergül, "Kendisi içiyor hem ben uyuşturucuyu marul sandım da o yüzden ektim" sözleriyle herkesi şok etti. Zeynep Ergül olayına dair tüm merak edilenleri sizler için derledik.

ZEYNEP ERGÜL MÜGE ANLI OLAYI NEDİR?

Müge Anlı programında kızını arayan Zeynep Ergül'ün Cahit Ergül'ün kız kardeşi olduğu ortaya çıktı. Cahit Ergül, kayıp  Mehmet Elbay cinayetinin şüphelisi olarak biliniyor.

Zeynep Ergül'ün tutarsız konuşmaları Müge Anlı’yı ve stüdyodakileri çileden çıkartmaya yetti.  Kendisine yöneltilen diğer sorulara sürekli 'bilmiyorum' diye cevap veren Zeynep Ergül'ün çelişkili ifadeleri ise kafa karıştırdı.

Zeynep Hanım'ın ağabeyi Cahit Ergül'ün ortağının bir anda ortadan kaybolması ile ilgili 3 yıl önce programa katıldığı görüntüler yayınlandı. Zeynep Hanım şimdi ise, ağabeyinin eski eşi Ercan Bey'i bıçakladığını söyledi. Zeynep Ergül, kendi annesinin ve ağabeyi Cahit Ergül'ün kendisini öldürmek istediğini iddia etti.

Gaziantep Asayiş Amirliği'nin bu bıçaklanma olayını dikkate aldığı ve 3 aydır kayıp olan ve ölüm şüphesi duyulan Mehmet Muharrem Elbay'ın kaybolması ile ilişkilendirdiği ileri sürüldü.

Kayıp kahvehaneci Mehmet Muharrem Bey'e ne olduğunu ısrarla bilmediğini söyleyen Zeynep Hanım'ın ağabeyi Mustafa Ergül'ün röportajı yayınlandı. Mustafa Bey, kardeşinin çok tehlikeli olduğunu söyledi.

ZEYNEP ERGÜL EVİNDEN BÖYLE GÖZALTINA ALINDI

Mustafa Bey, tapu üzerinde hacizler olduğunu o yüzden tapuyu üstüne alamadığını daha sonra evi sattığını o parayı erkek arkadaşları ile yediğini ve onunla birlikte yaralama olayına karışıp cezaevine girdiğini açıkladı.

Müge Anlı, Zeynep Hanım'ın kocasının evin bahçesinde kenevir ektiğini ve uyuşturucu temininde bulunduğunu açıkladı. Zeynep Hanım; eşinin bahçeye kenevir ektiğini bilmediğini onları marul sandığını söyledi.

ATV ekranlarının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı'nda kayıp olan Mehmet Elbay aranıyordu.

Öldürüldükten sonra kuyuya atıldığı ve asitle yok edildiği iddia edilirken, eski eşini bıçaklayan ve Mehmet Elbay'ın kaybolmasında parmağı olduğu ileri sürülen Zeynep Ergül gözaltına alındı.

Zeynep Ergül jandarma ekiplerine ifade verecek..