Abone Ol

Müge Anlı'daki sapık Sinan Sardoğan Hakkında Şok Gerçek

2018 yılında 'fiili livata' suretiyle 12 yaşındaki A.A'ya tecavüz eden Sinan Sardoğan, cezaevinin yolunu tuttu.

Müge Anlı'daki sapık Sinan Sardoğan Hakkında Şok Gerçek

Müge Anlı canlı yayında açıkladı. Anlı, Sinan Sardoğan'ın tecavüz ettiği çocuğun erkek olduğu bilgisini paylaştı

Müge Anlı'nın programında yaptığı hareketler ve yaşlı kadınlara attığı cinsel içerikli mesajlarla herkesi çıldırtan Sinan Sardoğan hakkında iğrenç bir gerçek daha ortaya çıktı.

12 torunu olan Arife Gökçe'ye ve birçok yaşlı kadına attığı iğrenç mesajlar ifşa olan Sinan Sardoğan sonunda tutuklandı! Müge Anlı'nın hazırlayıp sunduğu programda 64 yaşındaki Arife Gökçe'yi arama çalışmaları devam ederken gündeme gelen Sinan Sardoğan, tüm Türkiye'nin tepkisini çekti.

Tutuklanan sapığın İstanbul'da 12 yaşında bir çocuğa tecavüz ettiği ortaya çıkarken, tecavüz olayıyla ilgili gelen son bilgiyi Müge Anlı canlı yayında kahrolarak açıkladı.

TECAVÜZE UĞRAYAN ÇOCUK MÜGE ANLI'DA SİNAN SARDOĞAN'I GÖRDÜ HER ŞEYİ ANLATTI

Sinan Sardoğan'ın tutuklanmasına neden olay 2018 yılında gerçekleşti! O zaman 12 yaşında olan Suriye uyruklu A.A, Sinan Sardoğan tarafından 'fiili livata' suretiyle tecavüze uğradı. Olayın Avcılar'ın Firüzköy ilçesinde olduğu söylendi.

TECAVÜZCÜSÜNÜ TELEVİZYONDA GÖRÜP İHBAR ETTİ

2006 yılında doğan çocuk, Müge Anlı'nın programında gördüğü tecavüzcüsünü ağlayarak ihbar etti. Arife Gökçe'nin öldürülmesiyle ilgili de baş şüpheli olan Sinan Sardoğan, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Sapık adamın o dönem 12 yaşındaki A.A'ya 'fiili livata' yoluyla tecavüz ettiği bildirildi.

TECAVÜZ ETTİĞİ ÇOCUK ERKEKMİŞ

İğrenç tecavüz olayıyla ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı. Canlı yayında yeni detayları paylaşan Müge Anlı, tecavüze uğrayan çocuğun erkek olduğunu açıkladı.

Müge Anlı, program devam ederken Sinan Sardoğan'ın bacaklarına baktığını görmüş ve 'Bacaklarıma bakma senin kafanı kırarım' diyerek tepki göstermişti.

ARİFE GÖKÇE'YE NE OLDU? SİNAN SARDOĞAN O SORUYA CEVAP VERDİ

Hakkında 23 adli işlem olan Sinan Sardoğan, 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklandı. Yaşlı kadınlara taciz mesajları attığını kabul eden sapık adam pişman olduğunu dile getirdi.

Sinan Sardoğan Arife Gökçe'nin kaybolmasıyla ilgili bilgisinin olmadığını ve yaşlı kadının nerede olduğunu bilmediğini söyledi.