Abone Ol

Müge Anlı'daki Çağla Tuğaltay cinayetinde son dakika gelişmesi!

Müge Anlı canlı yayınında Çağla Tuğaltay son dakika gelişmesini aktardı! 15 yaşındaki Çağla Tuğaltay, abisi İlker Tuğaltay'ın odasında boğazı kesilmiş bir şekilde bulundu.

Müge Anlı'daki Çağla Tuğaltay cinayetinde son dakika gelişmesi!

10 yıl önce vahşice işlenen Çağla Tuğaltay cinayetinin dosyasının kapanmasına 6 ay kala anne Gülnur Saygı'nın Müge Anlı'dan yardım istemesi üzerine TBMM'de Çağla Tuğaltay için yasa hazırlığı başladı.

Dosyayla ilgilenen savcıdan Türkiye'yi sevindiren haber geldi.

İşte Müge Anlı'da son dakika Çağla Tuğaltay gelişmesi!

Müge Anlı Çağla Tuğaltay olayı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Gelen ihbardaki kişiden kan örneğinin alınması üzerine sonuçların beklenmesi için geri sayım başladı. 6 ay içerisinde Çağla'nın katili bulunmazsa dava dosyası kapanacak.

Çağla'nın annesi kızının katilinin bulunmasını isterken sonuçların aydınlanmasını ise merakla bekliyor. Henüz lise öğrencisi iken Şişli'de öldürülen Çağla Tuğaltay'ın katili kim? İşte Müge Anlı Çağla Tuğaltay olayı ile ilgili son dakika gelişmeleri!

ÇAĞLA TUĞALTAY'IN KATİLİ KİM?

Müge Anlı'nın programında işlenen Çağla Tuğaltay olayı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Konu ile ilgili gelen ayrıntıları canlı yayında Müge Anlı açıkladı.

İşte detaylar!

ÇAĞLA TUĞALTAY OLAYINDA SON DURUM NEDİR?

15 yaşındaki Çağla boğazı kesilmiş bir şekilde ölü bulunmuştu. Vahşice işlenen cinayetin ardından Çağla'nın annesi kızının katilinin bulunması için Müge Anlı'ya başvurdu. Müge Anlı canlı yayında son dakika gelişmesini aktardı.

Müge Anlı’ya gelen ihbar emniyeti harekete geçirdi. Şimdi şüpheli şahıstan alınan DNA’nın sonucu bekliyor!

O dönemde Şişli çevresinde küçük yaştaki kız çocuklarına tecavüz suçuyla yargılanan şahısla ilgili olarak araştırma başlatıldı. Şüpheli şahıstan DNA örneği alındı. Çağla Tuğaltay’ın üzerinden çıkan yabancı erkek DNA’sı ile karşılaştırılacak. DNA sonucunun 1 ay içinde çıkması bekleniyor.