Abone Ol

Müge Anlı'da bir cinayet daha çözüldü! Küçük Şiar'ı yakarak öldürdüler!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir işlenen Şiar Kılıç olayı ile ilgili korkunç itiraf geldi. Anne Gülüzar Amanet ve erkek arkadaşı Hami Kıcı 26 Ağustos'taki programda emniyete ifadeleri alınmak üzere götürülmüştü. Ve 9 yaşındaki Şiar'ı yakarak öldürklerini itiraf ettiler.

Müge Anlı'da bir cinayet daha çözüldü! Küçük Şiar'ı yakarak öldürdüler!

Karşı Mahalle Gökçekız Sokağı'nda bir binada 28 Nisan'da çıkan yangında 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın ölmesine ilişkin Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kocaali Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki ifadelerinden sonra Kılıç'ın annesi Gülüzar Amanet ile erkek arkadaşı olduğu belirtilen Hami Kıcı hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul ve Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Amanet ile H.K'nin İstanbul'daki işlemlerinin ardından Sakarya'ya getirileceği öğrenildi.

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde 28 Nisan'da Karşı Mahalle Gökçekız Sokağı'nda bir binada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıkmıştı. Şiar Kılıç'ın (9) cesedi, itfaiye ekiplerince evden çıkarılmıştı.

Anne Gülüzar Amanet ve erkek arkadaşının emniyette verdiği ifadeleri bugün programda duyurdu. Gülüzar Amanet ve erkek arkadaşı Hami Kıcı'nın 9 yaşındaki Şiar'ı yakarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Hami Kıcı'nın gözaltındaki kardeşinden itiraf

Hami Kıcı'nın gözaltında olan kardeşi işlenen vahşi cinayeti itiraf etti. Abisi Hami Kıcı ve Şiar'ın annesi Gülüzar'ın evi benzinle yaktığını itiraf etti.

Böylece Müge Anlı'da bir cinayet dosyası daha kapandı.