Abone Ol

Müge Anlı öfkeden çılgına döndü: Taksim'de sallandıracaksın...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıkan bir video, ünlü teviyoncu Müge Anlı'yı çileden çıkarttı. Eşinin 3 çocuğunu kaçırdığını, 6 yaşındaki çocuğuna şiddet uyguladığını iddia eden Derya Örücü isimli kadın, Müge Anlı'ya başvurdu. Müge Anlı, baba Cumali Örücü'nün çocuğuna yaptığı şiddetin videosunu görünce çıldırdı.

Müge Anlı öfkeden çılgına döndü: Taksim'de sallandıracaksın...

atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında "pes" dedirten bir olay işlendi. 25 yaşındaki Derya Örücü isimli kadın, 3 çocuğunun boşanmak istediği eşi Cumali Örücü tarafından kaçırıldığını iddia etti. İddialar bununla da bitmiyordu. Derya Örücü, eşinin 6 yaşındaki çocuğunu dövdüğünü söyledi. Canlı yayına bağlanan Cumali Örücü, görüntülere rağmen iddiaları reddetti.

'TAKSİM'DE SALLANDIRACAKSIN'

Cumali Örücü ismindeki adamın 6 yaşındaki çocuğuna resmen işkence ettiği iddia edildi. Derya Örücü, eşinin 6 yaşındaki çocuğunu ahıra kitlediğini söyleyip "Oğlum altına işedi" dedi. Oğluna "Seni öldüreceğim" diyen adam Müge Anlı'yı çıldırttı. Anlı, baba Cumali Örücü'nün videosunu izledikten sonra "Bu tip adamların bir tanesini Taksim'de sallandıracaksın" dedi.

6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA YAPTIKLARI 'PES' DEDİRTTİ

Derya Örücü'den boşanmak istemeyen Cumali Örücü görüntülü konuşma esnasında 6 yaşındaki oğluna şiddet uyguladığı videoyu annesine gösterip "Sen neyi istiyorsun böyle öldürme mi? Kameranı aç. Ne oldu vicadanın mı sızladı? Sahile götürüp boğacağım" dedi.


'GÖĞSÜME BİR ŞEY OTURDU'

Bu sözler karşısında Müge Anlı çok sinirlendi ve şunları söyledi: "Böyle adamların birkaç tanesini Taksim'da sallandıracaksın. Videoyu izlediğimde göğsüme sanki bir şey oturdu"