Abone Ol

Stüdyoda Kavga Çıktı: Müge Anlı Çılgına Döndü

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gergin anlar yaşandı.

Stüdyoda Kavga Çıktı: Müge Anlı Çılgına Döndü

İstanbul Fatih, Yenikapı’da yaşayan 23 yaşındaki iki çocuk annesi Nebahat Astekin, 27 Mayıs tarihinde kayıplara karıştı. Psikiyatrik rahatsızlıkları olduğu öğrenilen genç kadından 8 gündür haber alamayan endişeli ailesi, Müge Anlı’nın yolunu tuttu.

“SENİN ÖLÜMÜN BENİM ELİMDEN OLACAK”

Kızlarının kaybını günler sonra öğrendiklerini söyleyen aile, damatları Hakan Astekin’in eşinin kaybıyla hiç ilgilenmediğini, üstelik de kayıp kadına, “Senin ölümün benim elimden olacak!” şeklinde tehditte bulunduğunu iddia etti. Ancak şüphelerin aksine araştırmacı gazeteci Müge Anlı, saatler içinde bulduğu kayıp kadının Aksaray’da olduğu müjdesini Nebahat Astekin’in acılı ailesine verdi.

Aldığı haber karşısında yüreğine su serpilen anne Zeytun Koçak, “Kızımı bu dolandırıcıdan da kurtarın” diyerek stüdyoda bulunan damadına tepki gösterdi.

“NE KADAR AYIP, TERBİYESİZ İNSAN”

Bunun üzerine öfkelenen Hakan Astekin, canlı yayın sırasında kayınvalidesine saldırmaya kalktı. Öfkeli damadın hareketleri karşısında sinirlenen Müge Anlı ise, “Sen niye yaşlı kadının üzerine yürüyorsun. Ne kadar ayıp, bu kadın senin kayınvaliden… Terbiyesiz insan” dedi.

KAYIP KADIN CANLI YAYINDA MUHABİRE SALDIRDI

Yaşananların ardından günler sonra bulunan kayıp kadınla ilgili edinilen bilgiyi aktarmak üzere canlı yayına bağlanan Müge Anlı muhabiri Buse Deviren, hiç beklemediği bir olayla karşı karşıya kaldı.

Deviren yayında sözlerini tamamlayamadan börekçiden çıkan Nebahat Astekin'in saldırısına uğradı.

Stüdyoda Kavga Çıktı: Müge Anlı Çılgına Döndü - Resim: 1