Abone Ol

Müge Anlı, 12 yaşındaki kızının tacizine sessiz kalan kadını yayından kovdu

Müge Anlı, kaçtığı adam tarafından dolandırıldığı gerekçesiyle canlı yayına çıkan kadının 12 yaşındaki kızının yaşadığı tacize sessiz kaldığını öğrenince çok sinirlendi. Anlı, kadını stüdyodan kovdu.

Müge Anlı, 12 yaşındaki kızının tacizine sessiz kalan kadını yayından kovdu

20 bin Avro dolandırıldığını iddia eden Ayfer Yaralı, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak yardım istedi. Müge Anlı, dolandırıcı olduğu iddia edilen adamla konuşurken öğrendiği taciz olayından sonra canlı yayında deliye döndü.

İşte o video

KIZININ TACİZ EDİLMESİNE SESSİZ KALDI

Almanya'da yaşayan ve evli olan Ayfer Yaralı, sosyal medyadan tanıştığı adam için Türkiye gelip onunla aynı evde yaşamaya başladı. Yaralı, beraber yaşadığı adamın kendisinden 20 bin Avro alıp ortadan kaybolduğunu iddia etti. Kadının yaşadıklarını dinleyerek yardımcı olmaya çalışan Anlı, hiç ummadığı bir olayla karşılaştı. Ayfer Yaralı, beraber yaşadığı Nazmi isimli kişinin 12 yaşındaki kızının odasına girmeye çalıştığını ve kızını taciz ettiğini söyledi. Bu sözler karşısında şoke olan Anlı, 'Polise şikayette bulundun mu?' diye sordu. Kadından'hayır'yanıtını aldı.

STÜDYODAN KOVDU

Dolandırıldıktan sonra polise giden ve bu arada polise kızının taciz edildiğini de söyleyen Yaralı'nın bu sözleri Anlı'yı daha sinirlendirdi. Kendi parası için karakola giden ancak kızı için gitmeyen kadına tepki gösteren Anlı, "Adam seni evden atmasa o evde oturacaktın" dedi. Müge Anlı kızı için polise gitmeyen ve sessiz kalan Ayfer Yaralı'yı azarlayarak stüdyodan kovdu.

Cumhuriyet