Abone Ol

Mucize Doktor'un yayınlanan yeni fragmanında Ferman'ın sırrı ortaya çıkıyor

Mucize Doktor'un merakla beklenen 13'üncü bölüm 2'nci fragmanı yayınlandı. Doktor Ferman, uzun zamandır herkesten sakladığı büyük sırrı Ali'yle paylaşırken gözyaşlarına hakim olamıyor.

Mucize Doktor'un yayınlanan yeni fragmanında Ferman'ın sırrı ortaya çıkıyor

FOX TV ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mucize Doktor'un nefes kesen yeni fragmanı yayınlandı. Mucize Doktor'un yeni bölüm fragmanında hastaneye gelen çocuk hasta hem Ferman'ı hem de Ali'yi geçmişe götürürken Ferman, sakladığı büyük sırrını paylaşıyor.

FERMAN'IN BÜYÜK SIRRI ORTAYA ÇIKIYOR

Kendisiyle alakalı ilerleme kaydeden Ali, Adil Hoca'nın da desteğiyle artık birine dokunmaya karar vermiştir. Öte yandan Ferman'a karşı hayal kırıklığı yaşayan Beliz, bir yolculuğa çıkar. Ferman bakımını üstlendiği vakayı fazlasıyla kişiselleştirir ve Ali'yle tam bir çıkmaza girerler. Vakayı devretmeye bile kalkan Ferman hem kişisel hem profesyonel hayatında daha fazla mücadele etmeye başlar. Hastaneye gelen çocuk hasta hem Ferman'ı hem de Ali'yi geçmişe götürüyor. Ali'nin hastanın annesine söylediği sözler Ferman'ı sinirlendirirken Ferman sırrını Ali ile paylaşıyor. Beliz ise bu sırrın ne olduğunu öğrenmeye çalışıyor.

Mucize Doktor 13. Bölüm 2. Fragmanı