Abone Ol

Mucize Doktor 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

Mucize Doktor 12. bölüm fragmanında Ferman Hoca, Nazlı'ya kötü haberi veriyor, yeni bölüm 28 Kasım 2019 Perşembe akşamı saat 20:00 da FOX TV'de.

Mucize Doktor 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

Mucize Doktor 12. bölüm yeni fragmanı nda; Ali ve Nazlı arasında ki yakınlaşma nasıl olacak. Karmaşık ve çekingen duygular içerisinde olan Ali, Nazlı'ya karşılık verebilecek mi?

Mucize Doktor 12. bölüm yeni fragmanında Ferman Hoca, Nazlı'ya kötü haberi veriyor Ferman Hoca'nın ''Nazlı kötü bir haberimiz var sana, Sağlık Bakanlığı hazırlıklarını tamamlamış, idari soruşturma an itibari ile başladı'' sözü şok etkisi yaratıyor. Ali ise Nazlı'nın yanında olacağına dair söz veriyor.

Mucize Doktor yeni fragmanında; Bakanlık müfettişleri, doktorları tek tek tehdit edercesine soruşturma yürütüyor. Adil hoca öğrencilerini korumak istediğin de müfettiş, 'kimsenin arkasında felan durmaya kalkmayın, herkes namlucunun ucunda bu hastanede' sözü ile Adil Hoca, çaresizlik içerisinde kalıyor.

Ali, Ferman hocaya giderek, 'Ferman hocam, o herkese yardım ediyor, bizimde ona yardım etmemiz lazım, Nazlı yalnız kalmasın diye' haykırsa da, Nazlı müfettişlerin karşısına çıkıyor.

Mucize Doktor yeni bölümleri her Perşembe akşamı saat 20:00 da, FOX TV ekranlarında izleyici karşısında.

MUCİZE DOKTOR 12. BÖLÜM YENİ FRAGMAN

Mucize Doktor 12. bölüm, 28 Kasım 2019 Perşembe akşamı saat 20:00 da FOX TV'de.