Geçtiğimiz hafta Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Süper Loto'nun 25 Nisan tarihli çekilişinde "skandal" olarak nitelendirilebilecek bir hata yapıldı.
100 bin liralık ikramiye için toplar, karıştırma küresinden düşerken son hanenin bulunduğu küreden sepete 2 top düştü. Kürenin başındaki görevli eliyle yetkilere 2 işareti yaparak durumu izah etti ardından ise 4 rakamını seçip gösterdi. Böylelikle 100 bin lira kazanan şanslı numara "386704" olarak belirlendi.
Haberler.com'da yer alan iddiaya göre; Milli Piyango'nun bu çekilişinin canlı yayınında 2 topun sepete düştüğü yetkililerin ise küre başındaki görevliye bir topu seçip göstermesi yönündeki konuşmalar yansıdı. Ancak kaydın tekrarı izlendiğinde ise olayın olduğu anlarda konuşmaların sesi kısıldı ve videoya yansımadı.
Söz konusu çekiliş Milli Piyango tarafından iptal edilmez veya tekrar edilmezken olayla ilgili bir açıklama da yapılmadı.
Kategoriler
Medya Kuşu
© Copyright 2015 Medya Faresi. Tüm görsel ve metin kaynak hakları saklıdır.
Yazılım Geliştirme ve Sistem Destek: Bilgin Pro