Abone Ol

Michael Jackson'ın dolabındaki kanlı gömleğin sırrı ne?

Ölümünün üzerinden günler geçmesine rağmen Jackson hakkındaki spekülasyonların ardı arkası kesilmedi. Ancak bu seferki iddiayla yer yerinden oynadı.

Michael Jackson'ın dolabındaki kanlı gömleğin sırrı ne?

Michael Jackson'un gardrobunda asılı halde kanlı bir kadın bluzu bulundu. Kanlı bluz zaten birçok kişi için şaibeli olan trajik ölüm ile ilgili yeni soruları doğurdu.

Bluzun üzerinde hala fiyat etiketinin olması, yeni ve hiç kullanılmamış olduğunu gösteriyor. Bu durum kimsenin onu giymediği için bluzun herhangi bir yerdeki kanı silmek, temizlemek için kullanıldığı fikrini akıllara getirdi.

Polisin bluzu neden 50 yaşındaki yıldızın ölümü ile ilgili kanıt olarak almayıp dolapta bıraktığı bir çok soruyu da gündeme taşıdı.

Benzer davalarda avukatlık yapmış olan Craig Silverman yaptığı açıklamada "Olay yerinde bulunan kanlı bir bluzun kanıt olarak alınmaması alışılagelmedik bir durum" dedi.

Polisin basın sözcüsü kendisine bluzun neden kanıt olarak alınmadığını soran gazetecilere ise "Nedenini bilmiyorum. Olayla ilgili görevli polisler konuya dair hiç bir bilgi vermiyorlar" şeklinde açıklamada bulundu.