Abone Ol

Miamili Türkler güçleniyor

Türk-Amerikan İş Kadınları Derneğinin kuruluşu 26 Şubat perşembe günü Miami Türkiye Başkonsolosluğu konutunda verilen yemekli bir resepsiyonla kutlandı.

Miamili Türkler güçleniyor

Geceye çok sayıda derneğin başkanları, Türk ve yabancı diplomatlar, çeşitli seviyede devlet görevlileri, ünlü iş adamlarıyla hanımları katıldı.  Gecenin açılış konuşmasını yapan Miami Baskonsolosu Özgür Altan’dan sonra sözü alan  Derneğin kurucu Başkanı Sevi Sarı, derneğin kuruluş amacının Amerika’daki Türk bayan iş sahiplerinin ve bayan yöneticilerinin desteklenmesi, geliştirilmesi ve yeni iş fırsatları yaratılması olduğunu belirtti.

2015 yılındaki en önemli hedeflerinin dernek üyeliğini artırmak olduğunu söyleyen Sevi Sarı, Miami Başkonsolosu Özgür Altan ve eşi Aslı Altan'a, derneğin sponsoru olan Miamili ünlü iş adamı Eric Erkan Nur’a ve diğer sponsor Hasan Kochan’a teşekkür plaketleri verdi.

Miamili Türkler güçleniyor - Resim: 1

Miami Emlak Kralı Eric Erkan Nur, iş adamı Bugra Toplusoy, İş Kadınları Derneği Başkanı Sevi Sarı, Dr. Aslı Altan, Miami Başkonsolosu Özgür Altan, Miami Belediyesi Uluslarası Ticaret Müdürü Mr. Jimmy Nares, Miami Kadınlar Dayanışma Dernegi Başkanı Vivien Balcker, Kolombiya Konsolosları Ms. Paula Hernandez ve Ms. Luisa Quijano.

Miamili Türkler güçleniyor - Resim: 2


Miami Başkonsolosu Özgür Altan, Dr. Aslı Altan, İş Kadınları Derneği Başkan Yardımcısı Sayın Duysevi Miyar, İş Kadınları Derneği Başkanı Sevi Sarı, Miami Konsolos Yardımcısı Baburşah Güngör, Vildan Güngör, Miami’li ünlü iş adamı Eric Erkan Nur.

Miamili Türkler güçleniyor - Resim: 3
Dr. Aslı Altan, Miami Başkonsolosu Özgür Altan, İş Kadınları Derneği Başkanı Sevi Sarı.