Abone Ol

MHP'nin Hedef Gösterdiği Sokak Kedisi Ebru Uzun Oruç'a Silahlı Saldırı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında sokak röportajı yaptıkları için tehdit mesajları aldığı söylenen Sokak Kedisi adlı YouTube kanalının sahibi ve sunucusu Ebru Uzun Oruç, İstanbul Bağdat Caddesi'nde eşi Barış Oruç ile birlikte iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. 

MHP'nin Hedef Gösterdiği Sokak Kedisi Ebru Uzun Oruç'a Silahlı Saldırı

Yaptığı sokak röportajlarıyla sosyal medyada paylaşılan Ebru Uzun Oruç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda saldırıya uğradığını açıkladı. Oruç, "Bağdat Caddesi'nde eşim Barış Oruç ve ben 2 silahlı kişinin saldırısına uğradık. Durumumuz iyi merak etmeyin. Şu an Emniyet'teyiz" dedi.

Ebru Uzun Oruç, saldırıyı sosyal medya hesabından duyurdu:

Bağdat Caddesi'nde eşim Barış Oruç ve ben 2 silahlı kişinin saldırısına uğradık. Durumumuz iyi merak etmeyin. Şu an Emniyetteyiz.” 

Ne olmuştu?

‘Sokak Kedisi’ isimli Youtube kanalı ile bilinen Ebru Uzun Oruç, İstanbul Kadıköy'de vatandaşlara MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi sormuş, röportaj veren bir kişi ise Bahçeli'yi eleştirmesinin ardından MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Ünlütürk, Twitter hesabından Ebru Uzun Oruç'un ilgili paylaşımını alıntılayıp şöyle yazmıştı:

"İşaret küpesi yok!. Sahibi belli değil muhtemelen kısırlaştırılmamış… Bu sokak kedisi kısırlaştırılmalı!…"