Abone Ol

MHP'de Twitter çatlağı! Cemal Enginyurt, Bahçeli'yi dinlemiyor mu?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ardından birçok MHP'li sosyal medyayı kullanmayı bırakırken MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un Twitter hesabını kapatmaması dikkatlerden kaçmadı.

Cemal Enginyurt, Bahçeli'yi dinlemiyor mu?

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sekizinci torunu Hamza Salih'in doğumu sonrasında yaptıkları paylaşımın ardından damadı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve ailesine karşı sosyal medya üzerinden tüm Türkiye'nin tepkisini çeken yakışıksız yorumlar yapılmıştı.

Bu olay üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda, “Sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz” ifadelerine yer vermişti.

Erdoğan bu açıklamaları yaparken sosyal medya hesabı Twitter'dan da, “İnternet ve sosyal medya mecralarının ülkemizde bir an önce hukuki ve mali muhataplık tesis etmeleri için ne gerekiyorsa yapmakta kararlıyız.

Hukuki düzenleme tamamlandığında, erişim engeli ile adli ve mali yaptırımlar dahil her türlü yöntemi devreye sokacağız” şeklinde bir tweet paylaşıldı. Fakat Erdoğan’ın paylaşımı yapıldıktan hemen sonra silinmişti.

MHP LİDERİ BAHÇELİ VE  BAZI ÜLKÜCÜLER HESAPLARINI KAPATTI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından bir dizi paylaşım yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sosyal medyada yaşanan dehşet verici ve şiddet dolu kirlenme nihayete ermeden bir daha ne Twitter hesabımı kullanacağım ne de Facebook paylaşımı yapacağım.

TBMM’de gündeme gelecek her muhterem ve müstesna kanun teklifine de sonuna kadar destek vereceğim” diyerek sosyal medya hesabını kullanmama kararı aldı.

Bahçeli'nin ardından çok sayıda MHP'li isim #ÜlkücülerHesapKapatıyor etiketi açarak Twitter hesaplarını kapattı.

MHP'de Twitter çatlağı! Cemal Enginyurt, Bahçeli'yi dinlemiyor mu? - Resim: 1

CEMAL ENGİNYURT, DEVLET BAHÇELİ'Yİ DİNLEMİYOR MU?

MHP'li isimlerin Twitter hesaplarını kapatmasına rağmen  MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un sosyal medya hesabını kapatmaması ve etkileşime devam edip atılan tweetlere beğeni atması gözlerden kaçmadı.

Daha önce Tanrı Dağları’ndaki uluması, gazeteci tehdidi ve mukaddes değerlerimize karşı sarf ettiği ağza alınmayacak sözlerle gündeme gelen Enginyurt'un bu davranışı, "Devlet Bahçeli'yi dinlemiyor mu?" sorusunu akıllara getirdi.