Abone Ol

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Türkeş Vakfı’nı Bastı

MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ’un beraberindekilerle Alparslan Türkeş Vakfı’na gittiği ve tehditler savurduğu ortaya çıktı.

MHP'li Başkan Alparslan Türkeş Vakfı’nı Bastı

Ankara’da Alparslan Türkeş Vakfı tarafından, Alparslan Türkeş’in 104’üncü doğum günü sebebiyle düzenlenen etkinlikte Ülkü Ocakları üyesi olduğu iddia edilen kişiler ile etkinliğe katılanlar arasında arbede çıkmasının ardından yaşanan gerginlik sürüyor.

Bugün Ülkü Ocakları üyeleri tarafından paylaşılan görüntülerde MHP Ankara İl Başkanı’nın Alparslan Türkeş Vakfı’nı bastığı görüldü.

Alparslan Türkeş Vakfı önünde çekilen görüntülerde MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ’un ”Başbuğumuzun ismini CHP’ye Mansur’a peşkeş çekmeye kalkarsanız bunun hesabını soracağız” ifadelerini kullandığı duyuldu.

“BAŞBUĞUMUZ ALPARSLAN TÜRKEŞ’E EVLAT OLMAK KAN DEĞİL GÖNÜL VE FİKİR BAĞI MESELESİDİR”

Alparslan Türkeş Vakfı’nda bulunanları tehdit ettiğini gösteren görüntüleri sosyal medya hesabından ilk paylaşan kişi Gülce Sevim Bozkurt oldu.

Bozkurt paylaşımında, ” Başbuğumuz Alparslan Türkeş’e evlat olmak kan değil gönül ve fikir bağı meselesidir. Başbuğun aziz hatırasını ne sarhoşlara ne oy avcısı CHP’li belediye başkanına ne de menfaatperestlere bırakmayacağız. Şunu bilin ki:”Ülkücülerin nefesi ensenizde!” ifadelerini kullandı.

MHP’li HESAPLAR VİDEOYU PAYLAŞMAYA BAŞLADI

Daha sonra MHP Sosyal Medya Sorumlusu Hüseyin Özkan, bu videoyu kendi hesabından ‘Yine söylüyorum; ÜLKÜCÜLÜK MHP’de OLUR, BELEDİYE SPONSORLUĞUNDA DEĞİL!” yazarak yeniden paylaştı.