Abone Ol

Metropoll'ün Kurucusu Özer Sencar: 6 Farklı Partinin Oluşturduğu Heyetle Ülke Yönetilemez

Metropoll'ün kurucusu ve yöneticisi Özer Sencar altılı masaya gönderme yaparak, "Sorumluluk yüklenen güçlü bir lider ve ekibi bir şirket veya bir ülkeyi yönetebilir" dedi.

Metropoll'ün Kurucusu Özer Sencar: 6 Farklı Partinin Oluşturduğu Heyetle Ülke Yönetilemez

Geçen günlerde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun “Ortak aday kim olursa olsun Türkiye’yi 6 genel başkanın ortak iradesi yönetecektir, bunun için gerekli yasal düzenlemeler yapılacaktır” ifadelerini eleştiren Metropoll'ün kurucusu ve yöneticisi Özer Sencar, 6'lı masaya göndermede bulunurken, "Sorumluluk yüklenen güçlü bir lider ve ekibi bir şirket veya bir ülkeyi yönetebilir" dedi. 

Twitter'dan paylaşım yapan Sencar, "Ne batı dünyasında ne de doğuda kollektif liderlikle yönetilen bir ülke kanımca yok. 6 farklı parti ve onun liderinin oluşturduğu bir heyetle ne bir şirket ne de bir ülke yönetilemez. c düşüncesini dile getirdi. 

Sencar, Davutoğlu'nun "Türkiye’yi 6 genel başkanın ortak iradesi yönetecektir" ifadelerini "Altı lider de böyle düşünüyorsa seçimi kaybedeceklerini şimdiden söyleyebilirim. Muhalefet bu kafa ile giderse Erdoğan ömrünün sonuna kadar başkan olarak kalır" diyerek eleştirmişti.