Abone Ol

Metin Akpınar'dan Çok Konuşulacak Erdoğan İtirafı

"Baba metaforunu en net Erdoğan'da görüyoruz" diyen Akpınar, "Sonuca katlanmak zorundayız. Bükemediğin bileği öpeceksin."

Metin Akpınar'dan Çok Konuşulacak Erdoğan İtirafı

Seçimlerde yapılan oylamanın sonucunda milletvekili tercihleri belli olurken hiçbir Cumhurbaşkanı adayının yüzde 50 artı 1 oy alamaması nedeniyle seçim ikinci tura kaldı. 28 Mayıs’tarihinde yapılacak olan seçimler ile birlikte Cumhurbaşkanı belirlenecek.

MUHALEFETTE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞANIYOR

Muhalefet, Meclis’te çoğunluğu elde edememesi ve bekledikleri oy oranına ulaşamaması sebebiyle büyük hayal kırıklığı yaşıyor.

Özellikle Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden ümidini kesen isimlerden dikkat çeken açıklamalar geliyor. Bu isimlerden birisi de muhalefete yakınlığıyla bilinen ünlü oyuncu Metin Akpınar.

KAFA TV YouTube kanalına konuşan Akpınar, 14 Mayıs ve 28 Mayıs'tarihinde yapılacak seçimler için dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

BABA METAFORUNU EN NET ERDOĞAN'DA GÖRÜYORUZ

Baba metaforunun en net Erdoğan'da görüldüğünü belirten Akpınar şöyle konuştu:

"Seçmenin ideolojisini etkileyecek bir çalışma yapılamadı bunun neticesinde lidere yönelen, ona sığınan, alışık olduğu baba metaforunun da etrafında birleşmeye neden oldu."

OYLARINI İKTİDARA VERMELERİ GAYET NORMAL

Deprem bölgesinde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verilen desteği de değerlendiren Akpınar, şu ifadeleri kullandı:

"11 ilde büyük bir yıkım oldu. Bu şehirleri tekrar ayağa kaldırabilecek kişinin Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin yapabileceği inancı oluştu.

Çünkü o bölgede hemen inşaat çalışmaları başladı. Millet İttifakı depremzedelere sadece vaat veriyordu. İktidar orada çalışmalara çoktan başlamıştı. Oylarını iktidara vermeleri gayet normal."

BÜKEMEDİĞİN BİLEĞİ ÖPECEKSİN

Seçimlerin kaybedilme ihtimali üzerine de konuşan ünlü oyuncu şöyle devam etti:

"Başarısızlık olduğunda sabredip sonuca katlanmak zorundayız. Milleti hor görme, yok sayma şansımız yok. Eğer seçmen oyu kullanıp seçimini yapmışsa bükemediğin bileği öpeceksin başka çare yok."