Abone Ol

Meryem Uzerli: Erkek seçmeyi bilmiyorum

'Muhteşem Yüzyıl’daki Hürrem Sultan rolüyle kariyerinin en parlak dönemini yaşayan Meryem Uzerli, Can Ateş’le bir dönem aşk yaşamış, ayrılık sonrası Almanya’ya dönmüş ve kızını dünyaya getirmişti.

Meryem Uzerli: Erkek seçmeyi bilmiyorum

Dün akşam Zorlu'da düzenlenen 'Altın Kelebek' törenine ödül vermek için katılan Meryem Uzerli, yaptığı konuşmayla eski sevgililerine göndermede bulundu.

‘Altın Kelebek Ödülleri’nde İlker Kaleli’ye ödül vermek için sahneye çıkan Meryem Uzerli, eski sevgililerine gönderme yaptı. Türkiye’ye geldikten sonra da özel hayatında bir türlü istediği mutluluğu yakalayamayan oyuncunun, ödül verirken söylediği sözler salondakileri kahkahaya boğdu.İlker Kaleli’ye “En İyi Erkek Ödülünü” vermek için sahneye gelen Uzerli, “Bu ödülü bana verdiriyorsunuz ancak ben doğru adamı seçemiyorum” diyerek eski sevgililerine taş attı.

İşte Uzerli’nin o açıklamaları:
“Şimdi diyeceksiniz ki, ‘doğru adamı o mu seçti’? Çünkü seçemiyorum, haklısınız. Ne yapalım, sağlık olsun da… Şu anda kimin kazandığını biliyorum, Allah’tan biliyorum yoksa ne konuşacağım burada? Bütün gün düşündüm. ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ayakları yere basan bir adam… İç dünyası çok güzel bir adam… Bunu seyirciye çok güzel yansıtan bir adam… Ben doğru adamı seçemediğime göre, seyirciler en doğru adamı seçmişler. Hala gülüyorsunuz, hiç de komik değil aslında. Çünkü acıyı sonra ben yaşıyorum…”