Abone Ol

Meryem 15.bölüm fragmanı kahreden ölüm herkes şokta

Kanal D'nin çarşamba günleri ilgiyle izlenen dizisi Meryem 15.yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.

Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi çeken Meryem 15.yeni bölümde neler olacak? Meryem 15.yeni bölüm fragmanı detaylarıyla internethaber'de.

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Furkan Andıç'ın paylaştığı Meryem''de bu akşam nefesler tutulacak. Hem hüznün hem de intikamın yer aldığı Meryem'de neler olacak? Gelin hep birlikte Meryem yeni bölüme bakalım.

Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanlarının yayınlanmasıyla birlikte heyecan dozu arttı. Oktay'ın hain planı sonucunda bir kişi hayatını kaybediyor. Hastanede kötü haberi alan Güçlü, intikam almak için Mahmut'un peşine düşer. Güçlü'nün, Mahmut'u öldürmesinden korkan Meryem ile Burcu da soluğu Güçlü'nün yanında alırlar.

Mahmut'un silahından çıkan mermi kimi öldürdü? Oktay, tüm yaptıkları yüzünden yakalanabilecek mi?

YENİ BÖLÜMDE NEFESLER TUTULACAK

Oktay'ı yakalayan Yurdal, elindeki kozu kullanmaya hazırlanır; Oktay sırlarının açığa çıkmaması için büyük çaba sarf eder. Savcıyı avucuna aldığı için mutludur. Oktay ise sırrını bir kişi daha öğrenmeden kasadan anahtarı almanın peşindedir. Hastanede geçen gergin saatler herkesi darmadağın eder. Meryem kahrolur. Mahmut kaçak durumdadır. Hem konuşmasını engellemek için polisten önce onu bulmak isteyen Oktay ve Ertan’dan hem de polisten kaçmaktadır.Güçlü de intikam için Mahmut’un peşine düşer. Burcu hem Güçlü’den hem de Oktay’dan önce Mahmut’a ulaşmaya çabalamaktadır.