Abone Ol

Merve Sevi, Barış için değil reklam için mi ağladı? Yalancı Yarim şoku!!!

Barış Akarsu'nun babası, oğlunun ölümünün ardından gözyaşı döken Merve Sevi'yi rol yapmakla suçladı. Bütün gözyaşları sahte miydi?

Merve Sevi, Barış için değil reklam için mi ağladı? Yalancı Yarim...

Barış Akarsu'nun Bodrum'da geçirdiği trafik kazasının ardından yaşanan tartışmalara bir yenisi daha eklendi.Genç sanatçının babası Selahattin Akarsu,oğlunun arkasından gözyaşı döken"Yalancı yarim" dizisindeki rol arkadaşı Merve Sevi'nin numara yaptığını söyledi.

Bodrum'daki acılı anında bile kimin rol kimin gerçekten ve candan ağladığını anladığını söyleyen Selahattin Akarsu"Merve'nin hastanedeki bazı hareketleri ve davranışları belli oranda roldü. Birilerinin etkisi altında kalıp rol yapmak zorunda kaldı. Kimseye Barış hakkında açıklama yapmak düşmez." dedi.

Damla gelinim olsun isterdim

Acılı baba ayrıca oğlunun ölümünden sonra çıkan " Erkin Koray'ın kızı Damla ile evlenecekti" haberleri ile ilgili olarak "Bodrum'da hastane önünde Haluk Levent ile otururken yanımızda bir kızcağız daha vardı. Kız çok ağlıyordu. Dediler ki bu kız Erkin Koray'ın kızı. Sonradan duydum ki bu kız Barış ile arkadaşmış. Barış bize bu ilişkisinden bahsetmedi ama arkadaşları onların ilişkisi olduğunu söyledi. Öyle bir gelinim olsun isterdim. Barış, Erkin Koray'ı severdi."  dedi.

hürriyet