Abone Ol

Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar Barışıyor mu?

Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar ve eşi Gürhan Altundaşar önceki günlerde boşanma kararı almıştı. Dizdar ve eski eşi Gürhan Altundaşar'ın sosyal medya hesapları kafalarda soru işaretine neden oldu.

Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar Barışıyor mu?

Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar ve eşi Gürhan Altundaşar önceki günlerde boşanma kararı almıştı.

"Birbirimizi aldatmadık, yasak aşk yok" açıklamasında bulunan Dizdar ve eski eşi Gürhan Altundaşar'ın sosyal medya hesapları kafalarda soru işaretine neden oldu. Altundaşar ve Dizdar'ın eski fotoğraflarını silmeye kıyamaması "Yoksa barışıyorlar mı?" sorusunu akla getirdi.

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterini canlandıran başarılı oyuncu Merve Dizdar, son günlerde özel hayatıyla sıkça gündeme geliyor.

Merve Dizdar, oyuncu olan ve son olarak Çok Güzel Hareketler 2 ekibinde yer alan Gürhan Altundaşar ile 2018 yılında hayatını birleştirmişti.

BOŞANMA KARARI ŞAŞIRTMIŞTI!

Sevilen çiftin boşanma kararı haberi, geçtiğimiz günlerde magazin gündemine bomba gibi düştü.

"ÇİRKİN İDDİALARIN HİÇ GERÇEKLİK PAYI YOK"

Dizdar boşanma kararının ardından "Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunu dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler... Zor bir dönem yeterince. " şeklinde konuşmuştu.

SOSYAL MEDYA HESABI DİKKAT ÇEKTİ!

"Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum" açıklamasında bulunan Merve Dizdar'ın boşanma kararı sonrası sosyal medya hesabı çok konuşuldu.

FOTOĞRAFLARI SİLMEDİ!

Dizdar'ın hesabındaki eşiyle olan fotoğrafları silmediği ve aynı şekilde durduğu görüldü. Hatta kimi takipçileri "Belki düzelir nasip" şeklinde yorumlarda bulundu. Dizdar'ın yorumları kapatmaması da dikkati çeken bir diğer ayrıntı oldu.

GÜRHAN ALTUNDAŞAR DA SİLMEYE KIYAMADI!

Aynı durumun Gürhan Altundaşar'da da yaşandığı görüldü. Altundaşar, sosyal medya hesabında boşanma kararı aldığı eşi Merve Dizdar ile olan fotoğraflarını silmeye kıyamadı.

"KEŞKE BİTMESEYMİŞ"

Altundaşar'ın da fotoğraflarına "Üzdünüz be" "Keşke bitmeseymiş" şeklinde yorumlar geldiği ve Altundaşar'ın yorumları hala açık tuttuğu görüldü.