Abone Ol

Meral Akşener'in yeni partisinin adıyla ilgili ilginç kulisler

İşte Meral Akşener'in yeni partisinin adı, logosu ve kuruluşuyla ilgili bilgiler.

Akşener'in partisinin adıyla ilgili ilginç kulisler

MHP'den ayrılan Meral Akşener'in yeni partisinin ismi ne olacak? Meral Akşener'in partisinin adı merak konusu olurken partinin kuruluş tarihi belli oldu. İşte Meral Akşener'in yeni partisinin adı, logosu ve kuruluşuyla ilgili bilgiler.

Meral Akşener ve Ümit Özdağ liderliğinde yürütülen yeni parti çalışmaları için takvim hızlanırken, yeni partinin kuruluşunun Ekim ayında yapılması bekleniyor. Kulislerde yeni partiye katılacak isimler hakkında bomba iddialar ortaya atılırken, eski Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ve Hak ve Eşitlik Partisi’nin (HEPAR) kurucusu olan ancak daha sonra partiden ayrılan Osman Pamukoğlu’nun adı da yeni partiyle anılıyor.

Peki Meral Akşener'in yeni partisinin ismi ne olacak? internethaber.com'un haberine göre işte bu konuda ser verip vermiyorlar. Partinin adının belli olduğu ancak çalınma ihtimaline karşı son ana kadar gizleneceği bildiriliyor.

Meral Akşener'in yeni partisinin adıyla ilgili ilginç kulisler - Resim: 1

Gülen'in 00.11 mesajı tarih değiştirtti
Meral Akşener'in yeni partisi Kasım ayında kurulacaktı. Ancak Fethullah Gülen'in seccade üzerinde verilen pozu planları bozdu. Çünkü Gülen'in hemen arkasındaki ekranda 00.11 yazıyordu. Meral Akşener yeni partisinin FETÖ ile ilişkilendirmesinden korktuğu kuruluş tarihini Kasım'dan Ekim'e çekti.

Meral Akşener'in yeni partisinin binası
Akşener'in yeni kuracağı partinin merkez binasının Ankara'nın Çankaya ilçesinde olacak. Yeni parti için Mustafa Kemal Mahallesi 2120. Cadde üzerinde yer alan boş bir bina kiralandı. Bina içinde çalışmalara da başlanılırken yeni partinin genel merkez binasının fotoğrafları Akşener’e yakın sosyal medyadaki hesaplardan paylaşıldı. Sosyal medyadaki bazı yorumlarda partinin genel merkezi için seçilen binanın Mustafa Kemal Mahallesi’nde olmasının önemli bir mesaj olduğu da vurgulandı.